Hansa ZWM 654WH, model clasa A+ pentru 12 seturi

Hansa ZWM 654WH e un aparat electrocasnic de tipul mașină de spălat vase, iar capacitatea sa e una de 12 seturi consumând puțin curent 290 kWh/an (căruia îi corespunde clasa de eficiență energetică A+).
Datorită caracteristicilor sale acest model e numai bun pentru uz casnic cât și economic (la o pensiune sau ceva de genul).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care se comportă formidabil indiferent de situație.


Avantaje

Dacă în cazul mașinilor de spălat rufe avem Fuzzy Logic sau opțiune de încărcare la jumătate și la mașina de față avem ceva similar numit opțiune încărcare la jumătate. Acest lucru presupune exact ceea ce e și în denumire.
Aparatul acesta poate spăla undeva până la 12 seturi de vase, iar acest lucru face aparatul numai bun pentru familii mari ori pentru localuri.
Aparatul acesta e unul cu un nivel de zgomot deloc mare, mai exact 49 decibeli. Acesta e unul modic, adică e unul similar altor modele.
Pe partea de programe acest model are program intensiv, rapid, bio (eco) și altele.
La capitolul eficiență acest model stă foarte bine deoarece la spălare are A, la uscare are A și la consum energetic (eficiență energetică) are A+.

Dezavantaje

Există modele cu o capacitate mai mare, adică cu 13-14 seturi. O capacitate mai mare ar fi permis spălarea mai multor vase.
Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut și o eficiență energetică ceva mai bună adică A++ sau A+++.

Concluzii

Modelul Hansa ZWM 654WH e unul care nu doar arată bine, ci și unul care integrează o multitudine de facilități utile. Astfel de produse electro sunt adresate celora care vor să aibă niște vase foarte curate ori care vor să spele rapid.
Despre brandul Hansa trebuie spus că e unul polonez foarte cunoscut și produsele sale sunt unele de top cu o fiabilitate peste medie. Garanția standard e de 2 ani, dar poate fi extinsă la mai mult, adică la 3-4 ani.

Te-ar mai putea interesa