Hansa ZWM 627 WEB, mașina de spălat vase albă

Mașina de spălat vase Hansa ZWM 627 WEB e una albă și cred că ar arăta excelent în bucătăria voastră, chiar și sub blat. Aceasta e o variantă clasică cu lățime de 60 cm, motiv pentru care capacitatea e generoasă. Dacă vă gândiți la incorporare pentru că arată mai bine sau pentru că puteți ascunde aparatul după o ușă, variantele complet incorporabile costă cam la fel de mult. Varianta standard e plăcută și o puteți alege în funcție de restul aparatelor care le aveți pe lângă, adică țineți cont de design și culoare.

Din poza de jos se vede foarte bine panoul de control care are un afișaj digital generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea acestui aparat e de 14 seturi, deci se pot spăla vasele pentru 14 persoane sau 7 persoane dacă luăm în calcul două mese. Costă mai mult decât altele din generații mai vechi pentru că e mai eficientă – A++ la consumul de energie, A la spălare și A la uscare. Da, acest aparat va usca vasel, tacâmurile și paharele introduse, iar după ce programul a luat sfârșit, veți putea să puteți pune conținutul la loc ori îl lăsați în aparat dacă stați prost cu spațiul de depozitare.

E dotat cu indicatoare pentru nivelul de sare și soluția de clătire care sunt foarte importante în timpul programului, iar finalul programului e semnalat cu un sunet.

Păreri pro și contra

Coșul inferior prezintă elemente pliabile pentru a putea pune și vasele mai mari. Sistemul de spălare e diferit față de cel clasic – 3D, adică nu e un singur braț ci mai multe care pulverizează apa în direcții diferite. Există și un sertar pentru tacâmuri care e reglabil, nu ca și coșul pentru tacâmuri. Paharele sunt în siguranță în timpul programului deoarece există un coș special. Toate aparatele mari mai noi au 3 coșuri și nu 2 ca modelele de 45 cm.

Hansa ZWM 627 WEB se adresează celor care vor să umple acest aparat, dar se poate introduce și jumătate de încărcătură pentru că are opțiune în acest sens. Designul vă permite să introduceți aparatul sub blat deoarece are înălțimea corespunzătoare, dar se poate și verifica.

Te-ar mai putea interesa