Hansa ZWM 627 IEB, mașină de spălat vase pe inox

Mașina de spălat vase Hansa ZWM 627 IEB e una ceva mai mare și are un control electronic simplificat. Finisajul frontal e pe inox, care-i va da un plus de eleganță, iar panoul de control va ieși mai ușor în evidență. Sunt destul de modele clasice din care puteți alege, doar că acesta arată mult mai bine și nu e nici o diferență de preț între acesta și unul incorporabil. Dacă îl considerați prea mare, atunci puteți lua unul cu lățime de 45 cm.

Acest aparat e cel mai mare de pe piață, adică are o lățime de 60 cm și poate fi pus în locul unui aragaz sau mașini de spălat rufe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Suportă o capacitate de vase destul de mare, doar că pentru cantități mai mici puteți alege un program mai scurt. Principalul motiv pentru care acest model e atractiv ar fi consumul mic de energie la o capacitate de 14 seturi. Aveți la dispoziție 7 programe de spălare, iar rezultate sunt în funcție de alegerea corectă a programului. Dacă veți spăla imediat după ce ați mâncat, puteți opta pentru programul rapid.

Panoul de control e poziționa frontal și doar cele complet incorporabile au un panou pe marginea superioară a ușii. Puteți supraveghea destul de ușor programele cu acel ecran digital și nu cred că mai există mașini fără el.

Păreri pro și contra

Nu e singurul model oferit de acest brand, deci nu sunteți obligați să luați acesta dacă vi se pare prea mare. E bine să aveți un model ceva mai performant deoarece vă veți confrunta de multe ori cu multe vase. Recomand un model așa de mare deoarece are un consum mic de energie, costă foarte puțin, arată bine și e ușor de folosit.

Hansa ZWM 627 IEB poate fi achiziționat alături de o garanție extinsă, dacă o considerați utilă. Aparatele din bucătărie nu trebuie să fie neapărat de la același brand, poate că vă place un anumit model de aragaz sau frigider. Până la urmă ne atrage designul exterior, dar nu trebuiesc neglijate nici performanțele sale .

Te-ar mai putea interesa