Hansa ZWM 615WB, mașină de spălat vase silențioasă de 60 cm

Mașina de spălat vase din imagine este un model standard cu lățime de 60 cm, motiv pentru care o capacitate de încărcare ceva mai mare – 12 seturi. Numele său este Hansa ZWM 615WB și oferă o interfață prietenoasă care poate fi observată din imaginea de prezentare pusă jos. Nu vorbim de un model de top, ci mai degrabă unul cu un raport performanță/preț foarte bun. Vi se oferă specificații foarte bune pentru cât costă și puțin producători oferă astfel de soluții în acest buget.

Costă la fel de mult ca și un model cu lățime de 45 cm, doar că acesta oferă posibilitate să spălați și să uscați mult mai multe vase/articole. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta se poate integra parțial, adică poate fi pus sub blatul in bucătărie unde va fi destul de folos și aproape pentru voi. Totuși, e diferit ca și design de cele complet și parțial incorporabile. Panoul de control este unul mecanic și puteți alege ușor unul dintre cele 5 programe sau una dintre funcții prezente în partea din stângă. Are chiar și un indicator pentru terminarea programului, pentru ca voi să știți când să scoateți vasele. Acest aparat poate fi un loc de depozitare suplimentar pentru vase și alte articole.

Păreri pro și contra

Opțiunea de încărcare la jumătate este prezentă la acesta și ar trebui să fie standard pe cele mai multe mașini, nu neapărat pe cele mari. Cu ea puteți economisi resurse și să reduceți durata programelor. Are clasă energetică foarte bună și se datorează consumului de energie redus, care este de numai 258 kWh pe an (dacă o folosiți zilnic). Eficiența la condensare (uscare) este cam la fel de bună – A, dar e loc de mai bine. Modelele de top oferă un sistem de uscare ceva mai avansat, dar și la acesta oferă rezultate lăudabile.

Se poate bloca interfața prin apăsarea unui singur buton și astfel vă asigurați că nimeni nu va umbla ala aparat în timpul funcționării. Hansa ZWM 615WB are opțiune pentru a amâna pornirea programului (3, 6 sau 9 ore), un suport superior ajustabil pentru a face loc articolelor mai voluminoase.

Te-ar mai putea interesa