Hansa ZWM 607IEH, mașină de spălat pe inox

Această mașină de spălat vase Hansa ZWM 607IEH e una compactă dar nu foarte compactă, adică nu e de 7 seturi ci de 14 seturi. Poate fi folosit de oricine deoarece panoul de control e unul simplu dar oferă și funcțiile clasice. Face parte dintr-o serie destul de interesantă și care oferă multe modele interesante. Acesta e un model cu capacitate de 14 seturi deci poate spăla mult. Aceasta se adresează celor care vor să spele vase, tacâmuri sau pahare penru întreaga zi. Chiar dacă nu aveți o familie numeroasă puteți să o folosiți pentru spălare vaselor a mai multe mese.

Dacă vă depășește bugetul, alegeți variantele cu 9 seturi care sunt mai compacte (au lățime de 40 cm). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Eu așa opta pentru aparate care pot spăla mult deoarece spălați mult și mai rar, astfel economisiți bani. Și așa e un aparat eficient din punct de vedere al consumului de energie – A+. Celelalte clase sunt A la uscare și A la spălare. Cam așa au cam toate mașinile noi și e de apreciat.
Controlul e mecanic adică nu are funcții suplimentare și ecran LED generos. Acesta are un LED dar oferă funcții standard. E dotat cu 3 coșuri pentru vase, tacâmuri și pahare. Un set include destul de multe tipuri de vase iar la unele mașini interiorul e ajustabil. Puteți folosi mașina și pentru spălarea diverselor accesorii ale unor aparate. Pe partea de siguranță, are protecție inundație și blocare butoane (e util pentru cei care au copii). Ca și tehnologii are Aqua Stop și uscare cu aer cald.
Programele sale sunt următoarele: intensiv, rapid, bio/eco, normal și pahare. Puteți ajusta picioarele mașinii în cazul în care locația aleasă nu oferă o suprafață dreaptă. Puteți programa când să spele deoarece are funcția de amânare pornire.

Plusuri: rată bine, poate spăla mult, nu ocupă mult spațiu chiar și dimensiunile actuale, performantă și fiabilă.
Minusuri: nu are prea multe dotări speciale.

Hansa ZWM 607IEH are un preț bun, e eficient și oferă destule programe de spălare. Astfel de aparate vă ajută destul de mult și veți câștiga timp cu ele (veți petrece mai puțin timp în bucătărie). poate fi o alegere dacă nu vă doriți ceva mai mic și pe culoarea inox.

Te-ar mai putea interesa