Hansa ZWM 606IH, mașină de spălat vase pe inox

O mașină de spălat vase cu 9 seturi precum Hansa ZWM 606IH poate fi următoarea voastră alegere deoarece sunt puține motive pentru a nu opta pentru aceasta. Există chiar și variante pe alb dacă vreți să se asorteze cu restul aparatelor, dar eu rămân de părere că inoxul e mai elegant. Combinația de inox cu negru mi se pare foarte inspirată.

Nu există aparate diferite față de acestea, totuși veți găsi modele incorporabile sau parțial incorporabile. Modelul din poza de jos e un model clasic care l-ați putea pune sub un blat deoarece are înălțimea ideală (depinde și de mobilierul vostru). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Trebuie să știți că o capacitate de 9 seturi paote fi de ajuns iar cele mai mici modele sunt cele de 7 seturi care sunt compacte. Clasele de eficiență sunt bune spre foarte bune: A+ la energie, A la spălare și A la uscare. E dotată cu 7 programe, afișaj LED, control mecanic și două coșuri. Programele sale sunt prezente și la alte modele: intensiv, rapid, bio/eco, normal, fahare, normal și încărcare la jumătate. Programul pentru pahare mi se pare foarte util deoarece nu puteți introduce în mașină pahare fragile folosind un program de spălare normal.

Puteți alege când să pornească deoarece are programare întârziată. Accesoriile incluse sunt coșul de tacâmuri și compartimentul de sare. Consumul de apă e redus și e cam același la mai toate programe de spălare. Consumul energetic e de 222 kW pe an, iar la un ciclu de spălare e la fel de mic.

Dimensiunile sale sunt cele standard: 85 cm înălțime, 45 cm lățime și 60 cm adâncime. Când am menționat „standard” m-am referit la dimensiunile obișnuite pentru un model de 9 seturi, deoarece un model mai performant e și mai mare (nu poate fi la fel de mare fie că spală 9 sau 12 seturi).

Plusuri: poate spăla destul de mult, eficiența, compactă și fiabilă.
Minusuri: nu e scumpă.

Hansa ZWM 606IH o puteți folosi cu ușurință deoarece are un panou de control destul de bine realizat dar și pictogramele sunt de folos. Vine cu un manual de utilizare care merită citit în special dacă nu vă prea pricepeți la astfel de aparate.

Te-ar mai putea interesa