Hansa ZWM 456WH, mașina spălat vase

Hansa ZWM 456WH e un model nou de mașină de spălat care poate spăla până la 9 seturi de vase, ia consumul său de resurse e unul minim datorită clasei de eficiență energetică A. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care are clasa A la eficiență energetică, la spălare și la uscare. Dacă vă interesează incorporabilitatea sa atunci trebuie știut că e un model care nu poate fi incorporat.

Poze

ZWM 456WH e un model de culoare albă deloc mare și cu o greutate (corect masă) deloc mare. Dimensiunile nu sunt mari și de aceea nu o să aveți vreo problemă în a-i găsi un loc potrivit pentru amplasare așa încât să nu încurce. Se poate vedea că are și un panou de comandă amplasat pe ușă, iar acest panou e unul mecanic electronic foarte eficient.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul de față e unul clasic care nu vine cu tehnologii de care nu am auzit ori lucruri inutile. În ciuda acestui fapt are posibilitatea de a spăla vasele ecologic datorită programului ecologic. E un model foarte eficient care are clasa A la toate capitolele importante și chiar dacă e așa de eficientă, nu e deloc un aparat zgomotos deoarece are un nivel de zgomot de 49 decibeli care e mult inferior nivelului de zgomot al unui aspirator.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț deloc mare; garanția sa standard e de 2 ani; arată bine; ocupă puțin loc datorită dimensiunilor deloc mari; nu e zgmotoasă, fiind mai silențioasă decât un aspirator; în programul Eco are un consum energetic foarte scăzut; vine de la un brand de încredere și foarte apreciat.
Contra: nu poate fi incorporată.

Concluzie

În cazul în care ești o persoană cu puțin timp la dispoziție atunci un astfel de aparat te va ajuta să scapi de spălatul manual al vaselor… despre care toți știm că durează destul de mult. Iar, dacă ai o familie numeroasă atunci poți sta cu orele până să speli vasele. Modelul de față nu e doar pentru acasă, ci poate fi foarte util în bucătăria unei pensiuni sau la un mic restaurat. În acest fel nu o să ai nevoie de personal special pentru spălarea vaselor și economisești bani.

Te-ar mai putea interesa