Hansa ZWM 416 WH, mașină de spălat vase cu 9 seturi și clasa A++

Hansa ZWM 416 WH e un electrocasnice de tipul mașină de spălat vase destinată uzului casnic. Are o capacitate de spălare de 9 seturi, iar consumul energetic e unul mic datorită clasei energetice A++. Cu acest aparat veți obține vase spălate ca noi, iar timpul petrecut în bucătărie va scădea considerabil.

Un model precum acest Hansa ZWM 416 WH vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». O economie suplimentară se poate face prin folosirea posibilității de buy back (mai multe detalii aici). Din start trebuie să menționez că brandul Hansa e unul polonez, produsele sale având calitate apropiată produselor germane, dar la un preț mult mai accesibil.


Beneficii

Unul dintre punctele forte ale acestui model ar fi faptul că are eficiență energetică A++ cu un consum anual de 197 kW. Iar, consumul anual de apă e de 2520 litri. Per ciclu de spălare consumul de apă e de 9 litri, iar cel de curent e de 0,69 kW. Alte economii de resurse se fac prin opțiunea de încărcare la jumătate.
Aparatul nu consumă mult spațiu cu dimensiuni relativ compacte de 85x44x60 (ÎxLxA în cm).
Puteți spăla o cantitate impresionantă deoarece e vorba despre 9 seturi.
Ca la oricare altă mașină de spălat vase și aceasta are funcția de uscare, iar la acest model se realizează cu aer fierbinte.
Aparatul e dotat cu mecanisme de protecție, unul dintre ele find Aqua Stop (protecție împotriva inundațiilor).

Dezavantaje

Panou de comandă e unul cam spartan, dar e unul simplu de utilizat și cu puține butoane. În mijlocul acestuia e și un ecran pe care sunt afișate diferite stadii în care se află aparatul.

Concluzii

Un astfel de electrocasnic vă va ajuta să spălați eficient o cantitate de 4/9 seturi, în funcție de preferințe. Aceste aparate trebuie văzute prin prisma economiei de timp și resurse pe care ni le oferă.
Dacă vreți mai multă garanție atunci puteți apela la serviciul de extindere a garanției. În acest fel garanția se poate mări cu unul sau doi ani.

Te-ar mai putea interesa