Hansa ZWM 415WB, model capabil cu 9 seturi

Hansa ZWM 415WB este o maşină de spălat vase de 45cm cu 5 programe şi capacitate de 9 seturi. Poate spăla şi mai puţin prin intermediul funcţiei Half Load.

Această maşină vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu multiple programe printre care şi cel Rapid care reduce tipul de spălare precum şi consumul de resurse (apă şi curent).


Păreri pro şi contra

Despre brandul Hansa trebuie menţionat că e unul european cunoscut pentru produsele de calitate pe care le comercializează de vreo 70 ani.
Eficienţa energetică a aparatului e A++ cu un consum anual de 197 kWh şi per ciclu de spălare de 0,69 kWh.
Nici consumul de apă nu e unul mare deoarece în medie e de 2520 litri pe an şi 9l per ciclu.
Economiii suplimentare se pot face prin încărcarea la jumătate a aparatului (Half Load).
Dimensiunile sale sunt de 85x45x60 îxlxa cm, iar greutatea e de 36kg. Trebuie amplasat în vecinătatea utilităţilor deoarece furtunul şi cablul au 1,5 metri.
Panoul de comandă e unul modern uşor de acţionat (mecanic sau electronic).
E un aparat sigur întrucât are ChildLock care presupune că e permisă blocarea butoanelor aşa încât copii să nu acceseze butoanele aparatului.
Dacă doriţi să spălaţi în diverse intervale orare atunci aveţi la dispoziţie pornirea cu temporizare (3/6/9 ore).
Pentru vase nu prea murdare aveţi la dispoziţie programul Rapid, iar pentru cele foarte murdare aveţi cel Intensiv. Acest ultim program spală la 60 grade în 165 minute.
Aparatul are în total 5 programe, pe lângă cele menţionate ma isus având programele Eco, 90 minute şi Normal. Cel Eco spală la 45 grade în 190 minute, cel normal la 55 grade în 175 minute, iar cel 90 minute spală la 65 grade. Dacă vreţi ceva cu mai multe programe atunci vă recomand acest model întrucât are 8.

Maşina aceasta e una pentru gospodăriile moderne care realizează că timpul e unul preţios şi că vasele vor fi perfect curate doar cu un astfel de aparat.

Te-ar mai putea interesa