Hansa ZWM 407WH, mașină de spălat vase cu 9 seturi

Hansa ZWM 407WH e un model compact adică are o lățime de 45 cm, dar adâncimea sa e de 60 cm. Adâncimea unui aparat nu are mare importanță deoarece corpurile de bucătărie au o adâncime similară. Chiar dacă nu e incorporabil, vă recomand să o puneți sub blat. Din poza de jos se poate observa că panoul de control e unul clasic iar la unele mașini e în partea de de sus a ușii (la cele incorporabile se poate observa acest aspect).

Alternative există destule chiar și de la acest brand iar dacă nu vă palce că nu spală destul de mult cu un program, recomand mașinile cu capacitate de cel puțin 12 seturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Capacitatea sa de 9 seturi mi se pare acceptabilă pentru cei care nu gătesc mult și deci vor să spele cât pentru 4 persoane. Oricum, un set conține multe multe tacâmuri, vase, pahare etc. Puteți ajusta după cum doriți aceste vase dar interiorul nu poate fi ajustat ca la modelele mai scumpe. Clasa de eficiență energetică e A+ care mi se pare mai mult decât decentă.

Are 7 programe de spălare, control mecanic, și 2 coșuri. Bineînțeles, acest aparat va și usca acele vase după spălare iar clasa de eficiență e A la uscare și A la spălare (e în funcție de cât poate spăla). La capitolele siguranță și opțiuni are: protecție inundație, siguranță copii, opțiune încărcare la jumătate.

E dotat cu tehnologii interesante: uscare cu aer cald și Aqua Stop. Pe panou sunt prezente funcții precum programare întârziată și. Ca și accesorii are: coș tacâmuri și compartiment sare.

Plusuri: ocupă puțin spațiu, destule funcții, arată bine, consum mic de energie, ușor de folosit etc.
Minusuri: nu sunt.

Hansa ZWM 407WH e un aparat destul de bun care îl recomand din diverse motive dar principalul motiv ar fi eficiența sa. Prețul redus e un alt motiv, iar cam toate mașinile clasice costă peste 1000 lei. Fiind pe alb, vă recomand un mobilier de bucătărie (în cazul în care aveți de gând să luați unul) sau aparate tot pe alb. Oricum, sunt culori care se potrivesc cu orice.

Te-ar mai putea interesa