Hansa ZWM 407IH, mașină 9 seturi

Hansa ZWM 407IH e o mașină de spălat foarte bună pentru cei care vor ceva eficient și care să coste puțin. Poate fi utilizată pentru acasă, dar și în scopuri profesionale (la o pensiune sau ceva de genul). Când nu cunoști brandul ai oarecare reticențe în a alege un anumit produs și de aceea trebuie să spun că brandul acesta e unul german localizat în Polonia.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă o să folosiți aparatul în scopuri profesionale atunci o să vedeți că o să economisiți foarte mulți bani întrucât nu trebuie plătit personal suplimentar pentru spălatul vaselor.

Mașina
Mașina

Niște caracteristici care te-ar interesa ar fi capabilitatea de a spăla până la 9 seturi cu ajutorul a 7 programe. Pe lângă acestea trebuie știut că are clasa A de eficiență pe partea de spălare și uscare. Iar, dacă te preocupă consumul de curent atunci ar trebui să-ți spun că are clasa A+.
Mă gândesc că vă interesează lungimea cablului și a furtunelor și de aceea trebuie să spun că toate au o lungime de 1,5 metri. Că e mult sau puțin depinde de „geografia” spațiului unde o să depozitați aparatul.
Dimensiunile fizice sunt mai mici decât cele ale unei mașini de spălat haine, iar asta face ca greutatea aparatului să fie mică… de 45 kilograme.

Avantajele achiziționării unui astfel de aparat sunt evidente, adică timpul care nu-l mai pierdeți, costul mic, eficiența, nivelul de zgomot nu prea mare și că nu are dimensiuni prea mari (lățimea e de 45 centimetri).
Dezavantaje nu sunt, dar poate că nu ar fi stricat o capacitate de stocare mai mare și o clasă de eficiență A+++ pe partea electrică.

De final eu pot să recomand aparatul acesta prin prisma faptului că are cost mic de achiziție și că are o utilitate care nu poate fi discutată. Cu un aparat precum acesta o să ai mai mult timp liber, iar vasele vor fi spălate mai rapid. Normal că vor fi și mai curate spre deosebire de vasele care sunt spălate manual.

Te-ar mai putea interesa