Hansa ZWM 406WH, mașină spălat vase

Hansa ZWM 406WH e o mașină de spălat vase de la un brand nemțesc, lucru care presupune o fiabilitate ridicată. Hansa nu prea era cunoscut ca brand, dar de câțiva ani produsele lor sunt comercializate mai mult și în România.
Deoarece e un aparat care are capabilitatea de a spăla 9 seturi de vase acest aparat e numai bun pentru acasă dar și pentru un local care nu-i prea mare.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e foarte bun. Dacă o să te uiți mai bine la imagine atunci vei vedea că aparatul nu deranjează vizual și că deși nu e unul incorporabil pare a fi.

Aparat
Aparatul

Modelul acesta poate spăla 9 seturi, iar concumul de curent nu e prea mare deoarece are clasa A+ pe partea de eficiență energetică, air la eficiență la spălare și uscare are A.
Nu e un model mult diferit în comparație cu altele, dar are uscare cu aer cald. Nu știu cât de util e acest lucru.
Dacă aveți întrebări legate de cabluri și furtune atunci trebuie știut că acestea au o lungime de 1,5 metri, adică sunt destul de lungi. Oricum, va trebui să amplasați aparatul foarte aproape de o sursă de apă și de canalizare.

Plusurile unui model precum acesta ar fi aspectul plăcut, că vine de la un brand cu o reputație, nivelul de zgomot mic și garanția ok (vine cu 2 ani standard care pot fi extinși la 4).
Evident că nu e un apart perfect deoarece nu are Fuzzy Logic și nici alte tehnologii întâlnite la mașinile mai scumpe.

De final pot spune legat de acest model că e unul perfect pentru cei interesați de ceva de calitate cu un consum de curent nu prea mare și care să aibă o eficiență sporită la uscat și spălat.
Controlul aparatului e unul destul de eficient chair dacă e unul mecanic, iar cum se prezintă panoul de comandă se poate vedea mai bine din imaginea care am pus-o mai sus.

Te-ar mai putea interesa