Hansa ZIM676H, model cu 12 seturi și clasa A++

Pentru cei interesați de un aparat de tipul mașină de spălat vase incorporabilă recomand modelul Hansa ZIM676H. Acesta are o capacitate mare de spălare de 12 seturi, iar consumul energetic e unul mic deoarece eficiența e A++.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat capabil care are grijă de banii noștri prin faptul că vine cu opțiune de încărcare la jumătate și alte lucruri.


Pro

Consumul de resurse al modelului Hansa ZIM676H e mic prin faptul că are 0,91 kW consum energetic și 11 litri de apă per ciclu de spălare. Pe an consumurile stau în felul următor: 258 kW și 3080 litri.
Dimensiunile sale sunt unele standard deoarece are lățime de 60 cm, mai exact 81,5×59,8×55 (ÎxLxA în cm).
Nu putem spune că e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 47 decibeli. În acest fel nu o să deranjați pe nimeni atunci când spălați.
E un model complet incorporabil, iar acest lucru poate fi observat și pe panoul de comandă care e unul mascat de ușă.
Un alt aspect pozitiv ar fi faptul că aparatul poate fi luat cu buy back, dar acest lucru depinde mai mult de magazinul de unde cumpărați.
Niște caracteristici interesante ar fi Aqua Stop și Half Load. Prima oprește apa atunci când se produce o defecțiune așa încât să nu fiți inundați. Iar, a doua e una presupune că aparatul poate fi încărcat și cu jumătate de vase, astfel economisindu-se resurse.
O altă caracteristică e Maxi Space 3 care presupune că are un coș special care mărește capacitatea aparatului.

Contra

Probabil că singurul aspect negativ ar fi că aparatul nu e disponibil și pe culoare inox.

Concluzie

Dacă vă interesează un aparat care să facă economii de resurse și să spele foarte bine vasele atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Hansa e un brand european, fiind localizat în Polonia. E unul la fel de calitativ precum Bosch doar că are un preț mult mai mic.

Te-ar mai putea interesa