Hansa ZIM656PH, mașină incorporabilă pentru 12 seturi

Mașina de spălat vase de la Hansa, adică Hansa ZIM656PH, e una pentru cei interesați de un aparat incorporabil care să poată spăla o cantitate mare de vase. E vorba despre un aparat care poate spăla până în 12 seturi de vase cu unul din cele 6 programe.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern de la un producător german cunoscut pentru aparatele sale premium.

Păreri pro și contra

Modelul Hansa ZIM656PH e unul care ți se adresează deoarece are mai multe aspecte pozitive, precum:

  • Consumul energetic e unul scăzut, fiindu-i atribuită clasa D referitoare la eficiența energetică. Consumul e unul de 82 kWh la 100 spălări, iar per ciclu consumă 11 litri de apă.
  • Economie suplimentară se poate face folosind Half Load, adică funcția încărcare la jumătate. Aceasta e destinată spălării unei cantități reduse de vase.
  • E un electrocasnic incorporabil așa încât să se integreze perfect în bucătăria dvs., iar din această cauză va fi ca invizibil.
  • La finalizarea spălării sunteți anunțați acustic așa încât să nu trebuiască să fiți toto timpul cu ochii pe apart.

Din păcate nu e un aparat smart, adică nu poate fi verificat de pe un telefon mobil. Iar, un alt aspect de care trebuie ținut cont e că aparatul nu are dimensiuni compacte. Adică, nu e un aparat slim deoarece dimensiunile sale sunt de 82x60x55 îxlxa cm.

Ceva ce e întâlnit la aparat e faptul că are sistem dedurizare apă așa încât aparatul să fie de îndelungă folosință, iar vasele cât mai curate.
Are și pornire programabilă așa încât aparatul să spele într-un interval în care doriți dvs.

Modelul acesta se adresează persoanelor care vor un aparat ușor de folosit, dar care să poată fi încorporat și să consume puțin curent electric.

Te-ar mai putea interesa