Hansa ZIM468EH, mașină de spălat vase cu 8 programe

Mașinile de spălat vase Hansa ZIM468EH e una cu o lățime ceva mai mică dar cu interior destul de încăpător, motiv pentru care se pot pune până la 10 seturi de vase. Acele 8 programe de spălare sunt vizibile pe panoul de control care e compus din puține butoane și un afișaj digital pe care se văd selecțiile făcute. Pentru cei care nu știu, acest aparat e unul complet incorporabil și e evident pentru că are butoanele pe marginea ușii. Cele parțial incorporabile și standard au panoul de control pe partea frontală a ușii și e mai mare (nu așa de restrâns ca la mașina de jos).

Din poza de de jos se vede foarte bine interiorul său și mă refer la coșurile pentru vase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de 10 seturi înseamnă că veți putea spăla vase cât pentru 10 persoane sau pentru mai puține persoane dacă discutăm de mai multe mese. Cele 3 coșuri de la interior vă permit să puneți tacâmuri, pahare, căni, farfurii de diverse dimensiuni și forme.

Se poate amâna pornirea dacă nu vreți să deranjați pe cineva din somn sau poate că sunteți plecați pentru o anumită perioadă de acasă. Oricât de performant sau avansat e un anumit aparat, e bine să-l supravegheați din când în când. Ca amplasament, poate fi pusă lângă chiuvetă pentru a o racorda la sifonul chiuvetei.

Păreri pro și contra

Merită să alegeți un astfel de aparat pentru bucătărie pentru că are un consum redus de resurse, destul de multe programe, arată bine și e fiabilă. Brandul e foarte important atunci când vă doriți o mașină de spălat pentru mai mulți ani și care să o folosiți aproape zilnic. Nu e nevoie de o capacitate foarte mare sau de alte funcții de spălare, pentru că nu e un model mare.

Hansa ZIM468EH excelează la capitolul eficiență deoarece la uscare și spălare are clase foarte bune A, iar la consumul de energie e ceva mai bine – A++. Oricum, doar aparate premium care sunt foarte scumpe au cea mai bună eficiență dar nu cred că veți vedea o diferență între ele.

Te-ar mai putea interesa