Hansa ZIM435H, model incorporabil cu clasa E

Hansa ZIM435H e un electrocasnic de tipul maşină de spălat vase şi se diferenţiază de alte modele prin faptul că e incorporabil. Are o capacitate medie deoarece poate spăla până în 9 seturi folosind unul din 5 programe.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de la un producător german de top. Probabil că observaţi din imagine că panoul de comandă e pe muchia uşii, iar din această cauză atunci când se termină spălarea sunteţi avertizaţi sonor.


Păreri pro şi contra

Maşina Hansa ZIM435H e una compactă cu o lăţime de 45 cm, dimensiunile complete fiind de 82x45x55 îxlxa cm. Pentru dimensiunile necesare incorporării în mobilă recomand să vă uitaţi pe schiţa de montaj.
Se vor economisi resurse atunci când spălaţi mai puţin deoarece are HalfLoad. Economiile pot fi de până la 20 procente resurse (spă şi curent).
Se poate programa aparatul să pornească când doriţi prin funcţia de temporizare a pornirii.
Scriam că are clasa E pe partea de eficienţă energetică. Mai în detaliu consumă 0,7 kWh şi 9 litri per ciclu în program Eco.
Nivelul de zgomot al unui astfel de aparat e mai scăzut decât cel al unei maişini de spălat rufe, fiind vorba despre 46 decibeli.
Interiorul e cu două coşuri aşa încât să puteţi spăla cât mai bine, iar cele două coşuri au diverse elemente de organizare a vaselor şi tacâmurilor.
Privind rezistenţa trebuie să scriu că laturile şi uşa exterioară sunt galvanizate.
Un alt lucru util e că are sistem de dedurizare a apei aşa încât aparatul să nu fie afectat de calc.

Un astfel de aparat e foarte util în orice gospodărie deoarece uşurează treburile zilnice constând în spălarea vaselor. O să aveţi vase perfect curate cu un consum redus de resurse.

Te-ar mai putea interesa