Hansa ZIM 676 EH, model incorporabil cu 14 seturi

Hansa ZIM 676 EH este o maşină de spălat vase incorporabilă adresată celora cu o familie mare ori care vor un electrocasnic pentru o pensiune/local. Cu un astfel de aparat economisim timp şi bani întrucât spălatul va dura mai puţin, iar la un local nu mai e nevoie să plătiţi personal pentru a spăla vase. În orice condiţie aparatul va face vasele ca noi cu un consum mic de resurse deoarece are clasa A++ pe partea de consum de curent.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un electrocasnic de la un brand premium. Trebuie să ştiţi că aparatul acesta e realizat de un brand germano-polonez, iar calitatea e una superioară. Din poza alăturată puteţi vedea că aparatul e unul cu panou de comandă mascat, şi din această cauză aparatul va trece neobservat.

Hansa ZIM 676 EH

Păreri pro şi contra

Modelul Hansa ZIM 676 EH e unul apărut recent pe piaţă şi se recomandă cu eficienţa sa. Mai exact are clasa A++ cu un consum energetic de 266kW pe an (0.93 kW pe ciclu de spălare), iar consumul de apă nu e nici el mare întrucât pe an consumă 3080 litri (11 litri per ciclu). Dar, dacă se foloseşte opţiunea de încărcare la jumătate (Half Load) atunci şi consumul de resurse scade.
Vine cu diverse facilităţi care fac aparatul mai sigur. Are Aqua Stop care este o funcţie despre care putem spune că opreşte alimentarea cu apă în cazul unei defecţiuni.
După spălare nu e nevoie să ştergeţi vasele deoarece uscarea se realizează cu aer fierbinte. Rezultatul va fi vase perfect uscate şi lucioase, fără a avea pete sau urme de la apă.

Există numeroase maşini de spălat vase, dar acesta se evidenţiază cu aspectul minimal (de aceea e complet incorporabilă), consumul redus de resurse şi numeroasele programe.
Nu am menţionat nimic despre nivelul de zgomot şi trebuie să vă spun că nu e gălăgios având un nivel de zgomot similar cu al unui frigorific, adică de 47 decibeli. În felul acesta nici nu vei şti când funcţionează.

Te-ar mai putea interesa