≡ Meniu

Hansa ZIM 634 B, model incorporabil clasa A++ pentru 12 seturi

Hansa ZIM 634 B este o mașină de spălat vase care poate fi incorporată și poate spăla undeva până la 12 seturi de vase. Eficiența e una foarte bună, iar cea energetică este extrem de bună fiind clasa A++. Dacă doriți să spălați mai puțin, adică vreo 5-6 seturi atunci există posibilitatea de a spăla cu jumătate de resurse printr-o opțiune dedicată (numită half load sau încărcare la jumătate).

Acest electrocasnic are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat avansat și care e ușor de folosit.
Din poza de alături se poate observa că aparatul e unul minimalist ca design, panoul de comandă fiind poziționat pe interiorul ușii.


Avantaje

Modelul Hansa ZIM 634 B e unul complet incorporabil cu dimensiuni de 81,5×59,8×55 (ÎxLxA cm), iar din această cauză o să fie ușor de incorporat în mobilă. Lățimea sa e de 60 centimetri și este vorba despre o lățime standard.
Consumul de curent per ciclu e de 0,9 kW, iar de apă e de 11 litri. Și, pe an are un consum de 258 kW pe când cel de apă e de 3080 litri.
Aceste valori mici ale consumului se datorează avansului tehnologic precum și a opțiunii de încărcare la jumătate.
Hansa e un brand european (localizat în Polonia) și produce electrocasnice de o calitate superioară.
Controlul aparatului e unul foarte avantajos deoarece este unu mecanic. În acest sens e ușor de apăsat pe butoane și oricine va ști să folosească aparatul.

Dezavantaje

Probabil că era bine dacă ar fi avut culoare argintie. În acest fel s-ar fi avut un aspect și mai premium… părerea mea.

Concluzii

Dacă vă interesează o mașină de spălat vase care să poată fi incorporată atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Nu doar că arată bine, dar spală rapid și nu o să consume prea multe resurse (mă refer la apă și curent).
Mai multe resurse vor fi economisite folosind programe precum programul rapid, cel bio ori opțiunea de încărcare la jumătate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu