Hansa ZIM 634 B, model incorporabil clasa A++ pentru 12 seturi

Hansa ZIM 634 B este o mașină de spălat vase care poate fi incorporată și poate spăla undeva până la 12 seturi de vase. Eficiența e una foarte bună, iar cea energetică este extrem de bună fiind clasa A++. Dacă doriți să spălați mai puțin, adică vreo 5-6 seturi atunci există posibilitatea de a spăla cu jumătate de resurse printr-o opțiune dedicată (numită half load sau încărcare la jumătate).

Acest electrocasnic are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat avansat și care e ușor de folosit.
Din poza de alături se poate observa că aparatul e unul minimalist ca design, panoul de comandă fiind poziționat pe interiorul ușii.


Avantaje

Modelul Hansa ZIM 634 B e unul complet incorporabil cu dimensiuni de 81,5×59,8×55 (ÎxLxA cm), iar din această cauză o să fie ușor de incorporat în mobilă. Lățimea sa e de 60 centimetri și este vorba despre o lățime standard.
Consumul de curent per ciclu e de 0,9 kW, iar de apă e de 11 litri. Și, pe an are un consum de 258 kW pe când cel de apă e de 3080 litri.
Aceste valori mici ale consumului se datorează avansului tehnologic precum și a opțiunii de încărcare la jumătate.
Hansa e un brand european (localizat în Polonia) și produce electrocasnice de o calitate superioară.
Controlul aparatului e unul foarte avantajos deoarece este unu mecanic. În acest sens e ușor de apăsat pe butoane și oricine va ști să folosească aparatul.

Dezavantaje

Probabil că era bine dacă ar fi avut culoare argintie. În acest fel s-ar fi avut un aspect și mai premium… părerea mea.

Concluzii

Dacă vă interesează o mașină de spălat vase care să poată fi incorporată atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Nu doar că arată bine, dar spală rapid și nu o să consume prea multe resurse (mă refer la apă și curent).
Mai multe resurse vor fi economisite folosind programe precum programul rapid, cel bio ori opțiunea de încărcare la jumătate.

Te-ar mai putea interesa