Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa ZIM 615WB, mașină de spălat mare și ieftină

Mașina de spălat vase cu 12 seturi Hansa ZIM 615WB e una dintre cele mai interesante variante de pe piață deoarece nu prea are concurență în acest buget. Bineînțeles, nu puteți avea pretenții să aibă control electronic sau un ecran digital generos, ci are un control mecanic destul de ușor de folosit. Designul e destul de simplu și plăcut, iar mulți dintre voi chiar vă doriți un model standard care nu trebuie incorporat. Acesta poate fi pus sub blatul din bucătărie dacă vreți , însă dacă ați avut o mașină de spălat rufe, va fi ceva mai simplă instalarea sa.

Sunt destul de multe aparate similare care pot avea chiar și o lățime de 45 cm, dacă vreți să ocupe puțin spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Are o capacitate generoase, dar mică dintr-un anumit punct de vedere (dimensiuni). Oricum, nu cred că vă doriți un model prea performant sau încăpător ci unul funcțional. Tot mai multe modele noi oferă o opțiune de încărcare la jumătate, adică are un consum destul de redus de energie și apă. Puteți spăla vase imediat după prânz și nu trebuie să așteptați până ce veți avea suficiente vase pentru întreaga capacitate.

Programare întârziată e o funcție tot mai căutată deoarece nu vreți să spălați vase seara târziu, ci poate vreți să programați aparatul să pornească după ce veți din oraș sau poate de dimineața.

Păreri pro și contra

Consider că are suficiente programe de spălare indiferent de gradul de murdărie de pe vase. Consumul redus de resurse e dat de clasa de eficiență, iar la acesta e A++. Cred că o recomandă și prețul, pentru că sunt puține modele cu 12 seturi în acest preț. Bineînțeles, alte variante mai scumpe cu lățime de 60 cm, oferă și o capacitate de 14 seturi.

Hansa ZIM 615WB nu prea are concurență deoarece e foarte accesibilă și oferă o capacitate de încărcare generoasă. Din câte am observat, capacitatea nu afectează prețul, dar nici designul. Totuși, un model cu multe caracteristici speciale e mult mai scump pentru că oferă coșuri mai speciale, un panou de control modern și poate chiar mai multe opțiuni.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu