Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa ZIM 615 SB, mașină de spălat vase standard pe argintiu

Mașina de spălat vase Hansa ZIM 615 SB e una standard și se vede că are un mâner în zona panoului de control și nu foarte multe butoane. Programele și funcțiile sale sunt ușor vizibile deoarece avem pictograme potrivite, iar mai multe informații despre ele găsiți în manualul său. Puteți amâna pornirea cu câteva ore și chiar să spălați o cantitate mai mică de vase dacă nu vreți să așteptați până umpleți conținutul său. Discutăm de un model de la un brand destul de popular și experimentat, care oferă cele mai bune soluții pentru bucătărie.

Nu are un afișaj digital pentru că e vorba de un aparat cu control mecanic și design standard. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Aparatele cu lățime mai mare au și interior spațios, iar în acest caz e vorba de o capacitate de 12 seturi. Opțiunea de a reduce consumul de resurse pentru o cantitate mai mică e foarte interesantă. Clasele de eficiență la spălare și uscare sunt foarte bune, astfel aparatul oferă cele mai bune rezultate. În partea din dreapta aveți un buton pentru blocarea interfeței, astfel copiii nu pot umbla la aparat când e pornit sau oprit.

La cele complet incorporabile nu e necesară această funcție pentru că panoul de control nu mai e vizibil la închiderea ușii. Programele sunt cele care le știm de pe alte modele, pentru că sunt cele standard.

Păreri pro și contra

Arată bine alături de alte aparate argintii și chiar dacă nu aveți un panou foarte avansat, acesta e ușor de folosit. Chiar dacă nu excelează la tehnologii, impresionează la partea de eficiență cu un consum redus de resurse. Pe lângă vase, veți putea introduce și alte articole nu foarte mari. De exemplu, aveți un coș special pentru tacâmuri însă mai sunt și alte mașini noi cu această caracteristică. Interiorul nu poate fi ajustat chiar atât de mult, dar sunt și alte modele dacă vă doriți ceva mai diferit.

Hansa ZIM 615 SB poate fi de folos dacă nu aveți mult spațiu de depozitare, astfel că vasele murdare ori curate pot fi ținute în coșurile sale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu