Hansa ZIM 614H, mașină spălat vase

Mașina de spălat vase Hansa ZIM 614H e un model elegant și modern care poate fi incorporat în mobilierul din bucătărie. Se potrivește perfect în orice bucătărie însă ar fi preferabil un mobilier mai închis la culoare și pe o nuanță de maro. Se poate observa din poza de jos că are un finisaj interesează care imită parchetul. Prețul mi se pare foarte bun având în vedere că poate spăla 14 seturi de vase, iar un astfel de set cuprinde o mulțime de vase, căni și tacâmuri. Nu veți găsi alte modele cu o capacitate de spălare așa de mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Având în vedere că complet incorporabil, ar fi bine să cumpărați incorporabilele înainte de a cumpăra mobilierul, pentru a face o comandă specială cu dimensiunile necesare instalării lor (chiar și cuptorul incorporabil necesită un spațiu anume pentru încorporare).

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

După cum am precizat anterior, capacitate de spălare e mult peste medie și e utilă dacă vreți să spălați vasele pentru toată ziua. Astfel veți economisi bani, în special dacă optați pentru unul dintre programele sale speciale. Are doar 4 programe, dar sunt cele uzuale și dintre care amintesc funcția eco care scade considerabil consumul. Clasele de eficiență sunt toate A și aici mă refer la: spălare, uscare și consum de energie. Consumul de energie în modul eco e de circa 1.17 kWh și de 17 litri apă. Astfel, consumul anual de apă e undeva la 4760 litri.

E dotată cu ecran LED (control electronic), sistem anti-inundații (AquaStop), sistem de uscare prin condensare și diverși indicatori (sare și terminare program). În același buget nu sunt multe cu 14 seturi ci mai degrabă cu 12 seturi, dar aduc un plus de funcționalitate (mai multe programe).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine în special datorită finisajului care imită parchetul, ușor de folosit datorită controlului electronic și numărului mic de funcții, eficiență clasa A, fiabilitate crescută și preț competitiv (dacă luăm în considerare performanțele sale).

Minusuri: poate numărul mic de programe.

Concluzie

Acest aparat numit Hansa ZIM 614H e unul dintre acele modele care nu trebuie să vă lipsească în bucătărie, deoarece e un adevărat ajutor pentru cei care gătesc zi de zi. Puteți să luați această mașină și pentru restaurantul dumneavoastră deoarece e o investiție bună (consum redus, capacitate mare de spălare și e incorporabilă).

Te-ar mai putea interesa