Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa ZIM 608EH, mașină de spălat vase cu control mecanic

Mașinile de spălat vase cu capacitate mare sunt destul de căutate pentru că au și opțiune de încărcare la jumătate, iar Hansa ZIM 608EH e una dintre acestea. În general, modelele mari au mai multe tehnologii incorporate și devin utile atunci când trebuie să spălați mai mult, iar consumul de resurse e mai mic în acest caz. Bineînțeles, nu veți pune doar farfurii și tacâmuri în ea, poate că vreți să spălați oale, tăvi și accesorii de aparate, iar într-o mașină de 9 seturi nu e suficient loc.

E complet incorporabilă și se vede după poza de prezentare pentru că panoul de control mecanic e pe margine și nu e vizibil când se închide ușa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Mașinile de spălat cu mai multe seturi au coșuri diferite care permit amplasarea de mai multe tipuri de vase și interiorul poate fi flexibil. Cele 8 programe sunt cele standard la care se mai adăugă și câteva speciale, dar să nu uităm și de funcțiile sale.

La finalizarea programului vasele și tacâmurile introduse pot fi puse la loc în dulap deoarece sunt uscate destul de bine. La interior sunt prezente 3 tipuri de coșuri, iar unul poate fi reglat pe înălțime.

Consumul de energie e redus și se vede după clasa de eficiență, doar că depinde și de programul ales.

Păreri pro și contra

Acest aparat iasă în evidență cu acea clasă de eficiență A++, un număr mai mare de programe, capacitate mare de încărcare și programe care ajută în unele situații. Să nu uităm că e vorba de un brand experimentat în domeniul electrocasnicelor și puteți să vă echipați bucătăria dor cu aparate de la acest brand. Programele se aleg ușor fiind ușor vizibile în partea din stânga, iar selecția se face cu butoanele din partea dreaptă.

Modelul Hansa ZIM 608EH “arată bine” într-o bucătărie modernă sau, mai bine zis, nu va ieși prea în evidență deoarece vine montat un blat de mobilier peste ușa sa. Veți vedea doar o ușă de mobilier cu mâner, iar dacă nu vă place acest stil, atunci alegeți cel parțial incorporabil la care se vede panoul de control.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu