Hansa ZIM 606H, mașină spălat incorporabilă cu 12 seturi

Hansa ZIM 606H e o mașină de spălat vase care poate fi incorporată, iar capabilitatea de a spăla undeva la 12 seturi de vase e binevenită. Cu un astfel de aparat poți să speli vasele într-un mod eficient și nici nu o să consume prea mult curent întrucât are clasa A+ de eficiență energetică.
Aparatul acesta se adresează celora care au o bucătărie realizată din electrocasnice incorporabile și care vor să aibă mai mult timp liber la dispoziție. Normal că poți să o folosești acasă, dar și la un restaurant mai mic.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar ne va ajuta să petrecem mai mult timp cu cei dragi, ci o să ne ajute să economisim resurse deoarece programele sale sunt optimizate pentru consum minim de resurse.

Aparatul
Aparatul

E un aparat de 60 centimetri care are o capacitate de 12 seturi și care poate spăla vasele prin intermediul a 6 programe. Există program pentru vase nu prea murdare, cât și program pentru vase foarte încărcate.
Unele aparate de genul nu au cordon de alimentare, dar acesta are așa ceva, cablu având o lungime de 1,5 metri.
Nu aș putea spune că vine cu niște accesorii ieșite din comun, dar are un coș cu tacâmuri și compartiment cu sare.

Lucruri care le vei aprecia la acest model ar fi aspectul plăcut, că nu costă prea mult, că poate fi incorporată și că poate fi utilizată cu ușurință de oricine (panoul de comandă fiind unul cu nu prea multe butoane).
Din păcate nu are Fuzzy Logic, dar are program rapid care te va ajuta să obții niște economii mari de curent și apă.

Deci, dacă te interesează o mașină care să se integreze bine în bucătăria ta modernă și care să nu deranjeze vizual ori fonic atunci acest aparat ar fi o recomandare din partea mea.
Probabil că ai oarecare reticențe datorită brandului nu prea cunoscut și din această cauză trebuie să precizez că e vorba despre unul nemțesc localizat în Polonia. Deci, putem spune că e vorba despre calitate nemțească la un preț accesibil.

Te-ar mai putea interesa