Hansa ZIM 476 EH, mașină de spălat cu panou de comandă integrat

Mașina de spălat vase cu capacitate de 10 seturi numită Hansa ZIM 476 EH e o variantă reușită din multe puncte de vedere și care nu va excela la capitolul design pentru e una complet incorporabilă. Prețul e relativ același indiferent pentru care tip optați, dar acest aspect depinde și de cine e fabricată. Modelele lansate anul acesta prezintă eficiență energetică A++ și chiar nu merită să faceți un compromis, optați pentru un aparat cât mai eficient dacă îl veți folosi aproape zilnic. Ideea e că veți economisi bani pe parcurs, în special dacă alegeți programul corespunzător și opțiunea de încărcare la jumătate (Half Load), dacă e cazul.

Doar după cum arată se poate observa că nu e un aparat care ocupă mult spațiu și care are un panou de control integrat. Acesta poate fi accesat doar înainte să închideți ușa sa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un aparat electrocasnic care trebuie instalat ceva mai diferit față de cel standard, de aceea aveți nevoie de un corp de mobilier special. Chiar dacă are lățimea de 45 cm, la interior sunt aceleași trei coșuri ca la restul pentru ca voi să puteți pune și articole diverse.

Păreri pro și contra

Pornirea se poate fi programată în funcție de preferințe (maxim 9 ore), spălarea vaselor se face cu numeroase jeturi, are programe potrivite, opțiune de spălare cu consum redus de resurse, e eficientă și elegantă. Toate mașinile noi au indicator pentru nivelul de sare, astfel că nu trebuie să vă faceți griji, dar și unul pentru nivelul soluției de clătire. Chiar dacă are un panou de control restrâns, pictogramele sunt prietenoase și ajută mult. În manual sunt detaliate funcțiile sale dar poate le știți deja de la modelul pe care l-ați mai avut.

Hansa ZIM 476 EH ocupă puțin spațiu iar dacă nu aveți idee unde o veți pune, instalați-o lângă chiuvetă unde o și puteți racorda. Astfel puteți pune vasele murdare și tacâmurile direct în ea și dacă stați prost cu spațiul de depozitare pentru vase, atunci le puteți lăsa în ea că și așa ele sunt uscate.