Hansa ZIM 434 B, mașină de spălat vase cu panou argintiu

Mașina de spălat vase de 45 cm Hansa ZIM 434 B e un model modest cu puține caracteristici speciale, însă performanțele sunt acceptabile și consumul de energie e redus. Acesta nu poate fi pusă oriunde în bucătărie cum se întâmplă în cazul variantei standard, dar în toate cele trei cazuri recomand instalarea sub blat lângă chiuvetă. Acolo e locul perfect pentru a o conecta la apă și la sifonul chiuvetei. Nu e necesar un corp special cum e în cazul cuptorului, ci e de ajuns un spațiu potrivit ca și lățime, iar pe ușa sa se fixează un panou de mobilier cu mâner. Astfel, mașina nu va fi vizibilă, doar voi veți ști că se află acolo.

Nu prea avem ce să spunem despre design pentru că e vorba de un model complet incorporabil, ci eventual doar despre panoul de control. Acesta e ușor de folosit pentru că interfața e prietenoasă și nu trebuie să consultați de fiecare dată manualul său. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea acestei mașini nu e cea mai mare, dar și la aceasta se poate alege opțiunea de spălare cu jumătate de resurse pentru momentele când nu aveți multe vase.  La interior avem două coșuri, iar spălarea se face cu 2 jeturi de apă. La mașinile mai scumpe avem un coș în plus pentru a putea organiza mai bine articolele și spălarea se face cu 3 jeturi. Prețurile sunt justificate de cele mai multe ori, iar dacă vă doriți o mașină mai specială, atunci ar trebui să cheltuiți mai mult.

Păreri pro și contra

Noile aparate electrocasnice de la acest brand au eficiență energetică superioară – A++, funcții utile și interior bine organizat. Programele sale sunt cele clasice care le vedem și la alte modele, nici nu e nevoie de unul în plus. Programul perfect se alege în funcție de nivelul de murdărie de pe vase. Se poate programa pornirea în caz că nu vreți să spălați imediat.

Hansa ZIM 434 B nu are coșuri prea înghesuite cum se întâmplă în alte cazuri, pentru că avem o capacitate de 9 seturi. Sunt prezente indicatoare care vă informează asupra nivelului de soluție de clătire și nivelului de sare.

Te-ar mai putea interesa