Hansa ZIM 426EH, model incorporabil de 45cm

Hansa ZIM 426EH e o maşină de spălat vase incorporabilă capabilă în a spăla 10 seturi cu 6 programe. Consumul energetic nu va fi prea mare deoarece are clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum de 0,74 kWh pe ciclu de spălare (Pe an e de vreo 211 kWh).

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de la un brand polonez de calitate superioară.
Se poate vedea din poza de alături că acest model e unul de culoare albă cu un design minima. Panoul de comandă fiind pe interiorul uşii şi accesibil doar când o deschideţi.


Păreri pro şi contra

Pentru a economisi timp şi resurse se poate utiliza opţiunea Half Load care presupune încărcarea la jumătate a aparatului. Are şi program rapid care are acelaşi efect, dar reduce şi timpul.
Maşina Hansa ZIM 426EH nu e gălăgioasă deoarece are un nivel de zgomot de 49 decibeli şi un consum energetic destul de mic. E vorba despre 0,74 kWh per ciclu de spălare… după cum am precizat şi mai sus.
Nici consumul de apă nu e mare deoarece per ciclu consumă 9 litri.
Despre dimensiuni trebuie ştiut că sunt unele compacte deoarece e vorba despre 82x45x55 îxlxa cm. Furtunul fiind de 1,5 metri, iar aceeaşi lungime o are şi cablul.
Pentur a avea rezultate optime la spălare acest aparat are indicator al nivelului de sare aşa încât să completaţi cu sare.
Pentru vasele mai murdare există program intensiv de 60 grade care ţine 165 minute (aproape 3 ore). Acest program se adresează vaselor cu grăsime arsă.

Dacă vreţi să beneficiaţi de mai mult timp liber atunci o astfel de maşină de spălat vase ar fi numai bună. Un avantaj suplimentar faţă de alte maşini ar fi că e incorporabilă.
E utilă acasă cât şi în scopuri comerciale (la o pensiune ori un restaurant). În ultimul caz o să aveţi vase curate pentru clienţi şi nu trebuie plătită persoană pentru această sarcină.

Te-ar mai putea interesa