Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa ZIM 416 H

Hansa ZIM 416 H e un model care mie îmi place forte mult prin prisma prețului și faptului că poate fi incorporată. Astfel, modelul de față vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu cred că e mare având în vedere că e un electrocasnic premium care poate spăla până la 9 seturi cu un consum minim de resurse deoarece are clasa A de eficiență la toate capitolele.
Dacă o să vă uitaţi bine la imaginea de alături atunci o să vedeţi că e un model bine mascat, iar dacă o să-l puneţi la dvs. în bucătărie atunci musafirii nici nu vor vedea că aveţi o maşină de spălat vase.

Poze

E un model cu un aspect care imită lemnul care beneficiază de un afișaj LED. Controlul panoului de comandă e unul electronic și astfel facilitează utilizarea sa mai eficientă. Nu e deloc mare deoarece are o lățime de 45 centimetri, iar dacă te preocupă zgomotul produs de ea atunci trebuie știut că are un nivel de zgomot de 47 decibeli.

Aparatul

Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul de față e unul foarte bun deoarece vine cu multe programe utile și poate fi complet incorporată. Vine la pachet cu 6 programe, dar și cu unul de programare întârziată care facilitează ca spălare vaselor să se execute automat la o anumită oră. Nici nu își bate joc de curent sau apă deoarece are clasa de eficiență energetică A.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; vine cu protecție la inundare ceea ce înseamnă că nu o să inundați bucătăria din greșeală; vine cu un mod ecologic de spălare în care consumă doar 13 litri de apă; e mult mai silențios decât un aspirator deoarece are 47 decibeli; poate fi incorporată cu ușurință datorită dimensiunilor nu prea mari.
Contra: din cauză că are un aspect care imită lemnul va trebui să găsiți mobilă similară.

Concluzie

Electrocasnicele incorporabile sunt tot mai populare datorită prețului mic și faptului că se integrează foarte bine în bucătărie. Utilizarea sa e la fel de simplă precum a oricărui alt model de mașină de spălat, iar panul de comandă e unul deloc complicat. Dacă nu vă descurcați cu vreun program atunci puteți apela chiar și la manualul cu instrucțiuni de utilizare.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • liviu

    Bun, vreau manualu de utilizare in limba romana. Cine poate sa mi-l dea la adresa liviulzr

Lasă un comentariu