Hansa ZIM 415WB, mașină de spălat vase cu 9 seturi

Mașina de spălat vase Hansa ZIM 415WB e o variantă puțin mai mică deoarece are lățime de 45 cm, dar există și o variantă ceva mai mare din aceeași serie care are o lățime de 60 cm. Arată destul de bine chiar și cu un control mecanic și sunt prezente cele mai utile funcții. Se poate asorta cu orice alt aparat care e pe alb și nu trebuie să fie neapărat de la același brand. Chiar dacă nu e un model foarte scump, are destul de multe programe și funcții care pot fi folosite zilnic.

Bugetul nu trebuie să fie foarte mare pentru a achiziționa un astfel de aparat dar nici nu trebuie neglijate variantele mai accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model are o capacitate destul de bună, dar sunt variante cu încărcare superioară ori inferioară. Cele compacte sunt destul de puține, costă la fel de mult și nu orice brand le oferă. Vă recomand un model clasic pentru că se instalează ușor și în caz că trebuie să renovați, poate fi mutate cu ușurință. Vă recomand un model incorporabil dacă vreți un control digital care e și mai interesant.

Caracteristicile tehnice sunt decente și sunt după cum urmează: clasă energetică A++, 5 programe și capacitate maximă de 9 seturi. panoul de control poate fi folosit cu ușurință de oricine deoarece sunt prezente pictograme pentru fiecare funcție ori program. Dacă considerați că e cam dificil, atunci puteți lua manualul de instrucțiuni.

Păreri pro și contra

Acest model poate spăla cu un consum mic de resurse și timpul de spălare poate fi redus la jumătate. Imediat după finalizarea programului, conținutul său (vase, tacâmuri, pahare, căni etc.) poate fi pus la locul său deoarece e perfect uscat. Nu impresionează cu prea multe tehnologii ori caracteristici speciale, dar cred că apreciați destul de mult prețul atractiv.

Aparatul electrocasnic Hansa ZIM 415WB ocupă puțin spațiu datorită lățimii sale, dar cam toate au aceleași dimensiuni pentru a putea înlocui fără probleme vechiul model. Dacă nu aveți prea mult spațiu, o puteți pune sub blatul din bucătărie sau chiar lângă mobilier.

Te-ar mai putea interesa