Hansa Uniq BHIW689010, plită electrică cu inducție și funcție Stop&Go

Una dintre cele mai avansate plite e modelul Hansa Uniq BHIW689010 care are zone de gătit diferite, dacă e să o comparăm cu una clasică cu zone rotunde. Aceasta vă permite să puneți face de diferite dimensiuni doar că trebuie să fie feromagnetice. Doar după cum arată se poate spune că e mult peste o plită simplă, iar setarea temperaturii e prin glisare și nu prin apăsare cum am văzut la alte plite. E mai simplu așa și cred că veți aprecia și voi un astfel de control (plita folosește butoane Direct Touch).

Aceasta arată foarte bine pe un blat cu aceeași culoare, poate preferați și un cuptor pe aceeași culoare și puteți alege cu încredere o variantă de la același producător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are nevoie de numai o singură alimentare, motiv pentru care mulți dintre voi renunțați la plita pe gaz sau la aragaz. Aparate complet electrice sunt mult mai atractive și mai ușor de instalat. Au și dotări premium care chiar îmbunătățesc performanțele plitei și justifică prețul aparatului.

Chiar dacă suprafața e marcată diferit, tot sunt 4 arzătoare doar că sunt generoase și nu sunt limitate ca la plitele clasice. Adică nu veți găsi arzătoare mici sau normale ci doar arzătoare mari, astfel puterea totală a plitei e mare.

Păreri pro și contra

Dispune de funcții premium care vă pot ușura viața: Stop&Go, fierbere automată, deconectare automată, detectare vas, temporizator, blocare interfață. Oferă chiar și programe de gătit presetate, în cazul în care vreți să repetați un anumit preparat și să câștigați timp prețios. Afișajul electronic e tipic plitelor electrice și sistemul apăsare+glisare e cel mai elegant. Plitele pe gaz pot avea și ele sticlă termorezistentă, doar că nu sunt incorporate atât de multe tehnologii. Așa se explică

Hansa BHIW689010 e un aparat modern care se potrivește doar într-o bucătărie echipată cu aparate moderne și nu trebuiesc să fie de la același brand. Cele mai multe plite de pe piață sunt negre dar sunt și excepții cum e cea de sus, iar culoarea chiar nu afectează prețul.

Te-ar mai putea interesa