Hansa Uniq BHI689100, plită pe inducție cu programe presetate

Plita incorporabilă Hansa Uniq BHI689100 e una pe inducție și spre deosebire de multe alte modele din acest buget, aceasta e mai inteligentă deoarece are programe presetate. Bineînțeles, poate fi folosită ca o plită electrică oarecare doar că aceasta memorează anumite setări pentru diverse operații sau mâncăruri care le-ați făcut anterior. Nu e cu nimic mai mare decât o plită clasică deoarece are o lățime de numai 57 cm, chiar dacă din poza de jos ați spune că e foarte mare. Suprafața plitei e destul de rezistentă pentru că discutăm de sticlă termorezistentă, de aceea nu veți găsi un grătar.

Aceasta arată mult diferit de modelul standard și se poate observa după panoul de comandă și cum sunt marcate zonele de încălzire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E o plită cu inducție care impresionează la toate capitolele, motiv pentru care concurența e destul de puțină în acest buget. Plitele mai scumpe decât aceasta nu oferă mult mai multe decât cea de sus, poate zone extinse și o putere mai mare. În general, acest tip de plită are cel mai randament de pe piață, deci e chiar mai bună decât una pe gaz.

Instalarea nu e mult mai diferită de cea a unei plite pe gaz, doar că pentru aceasta veți nevoie de o priză și o tensiune constantă. Consumul de energie e mare doar că timpul de gătire sau fierbere e mai scurt decât la modelele electrice simple (vitroceramice).

Păreri pro și contra

Meniul plitei oferă numeroase funcții care poate nu le-ați avut pe modelul anterior: detectarea automată a vasului (imediat ce poziționați vasul), Booster (încălzire rapidă), StopGo (opriți plita pentru a rezolva o problemă), fierbere automată, temporizator, taste de tip Direct Touch, programe de gătit presetate. Temperatura se selectează ușor cu ajutorul treptelor de putere – 9, adică prin atingere și glisare.

Hansa Uniq BHI689100 reprezintă o soluție bună pentru cei care vor o plită mai specială care să se asorteze cu un cuptor multifuncțional. Dacă nu vă plac plitele cu zone de gătit marcate cu cercuri, optați pentru varianta de sus care e ceva mai modernă.

Te-ar mai putea interesa