Hansa OTS625WH, hotă albă cu 2 motoare

Hota incorporabilă Hansa OTS625WH e una telescopică și se vede ușor după cum arată și spre deosebire de variantele clasice, aceasta are o adâncime de 30 cm. Filtrul e metalic la această variantă ca la majoritatea hotelor (se vede și în poze). E destul de eficient acest tip de filtru dar trebuie spălat la o anumită perioadă. Există și variante care suportă filtru de carbon sau, mai bine zis, trebuie să găsiți un filtru compatibil și nu mai trebuie să montați un burlan pentru evacuare. Oricum, prin burlan se evacuează cel mai bine aburul și mirosul neplăcut din bucătărie.

Puteți pune și o clapetă pentru a împiedica ca aerul rece să bată în burlan (dacă ieșirea e orizontală). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Lămpile mi se par acceptabile dar nu sunt cele mai bune de pe piață. Ele iluminează decent plita și pot fi înlocuite cu altele dacă doriți. Capacitatea de absorbție variază în funcție de treapta aleasă – între 251-352 mc/h.

Panoul de control iasă ușor în evidență datorită culorii hotei și e așezat pe lateral ca la multe alte hote de la multe branduri. Acest concept e destul de reușit și lumina poate fi aprinsă doar dacă trageți puțin de acea parte telescopică. Pentru evacuarea aerului e nevoie de un burlan flexibil clasic – 120 mm. dacă vreți să fiți siguri că ați instalat-o corect, am pus prezentarea de la final care e valabilă pentru orice hotă de genul.

Păreri pro și contra

Pentru un preț atât de atractiv, veți primi destul de multe și nu sunt multe branduri care ar putea oferi caracteristici atât de bune la un preț atât de mic. Toate hotele sunt mai zgomotoase în ultima treaptă, iar dacă vă deranjează acest aspect, atunci alegeți una cu capacitate mai mare și o folosiți cu primele 2 trepte.

Hansa OTS625WH e una dintre cele mai interesante aparate din acest buget deoarece oferă caracteristici tehnice bune, arată bine și e fiabilă. În partea de jos am pus un clip cu montarea variantei pe inox care oferă aceleași dotări și caracteristici.

Te-ar mai putea interesa