Hansa OTS-625 IH, hotă incorporabilă cu lămpi halogen

Hota telescopică Hansa OTS-625 IH e un model care necesită să fie incorporat, motiv pentru care e necesar un mobilier suspendat mai special. Dimensiunile hotelor sunt relativ aceleași indiferent de performanțe dar componentele sale diferă, de aceea prețurile sunt justificate de cele mai multe ori. Sunt și branduri care oferă aparate foarte scumpe pentru că au o experiență mai mare în domeniu, dar eu vă recomand o hotă cum e cea de jos pentru că discutăm de un brand popular.

Sunt și alte modele care arată ca și aceasta, doar că performanțele sunt diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Partea telescopică adică care se extinde e cea superioară, de aceea sunt și două filtre din aluminiu care pot fi spălate mai ușor. Cele două lămpi sunt cu halogen și iluminează destul de bine plita incorporabilă sau cea a aragazului. Arată mult mai bine dacă și aragazul ar avea aceeași lățime.

În treapta a 3-a, hota devine ceva mai zgomotoasă dar așa e în cazul tuturor modelelor. Capacitatea maximă a acestui model e de 352 mc/h și e de ajuns dacă nu gătiți mult.

Finisajul e destul de elegant datorită culorii și formei sale. Mie îmi plac și cele decorative dar evacuarea trebuie să fie prin spate, adică pe același perete.

Păreri pro și contra

Cele două motoare își fac foarte bine treaba, că dar are o capacitate de absorbție destul de mare. Pot spune că arată foarte bine pe inox și sunt destul de multe variante. Apreciez faptul că se poate folosi chiar și un filtru de carbon, deoarece nu oricine pate să scoată un burlan pe perete, doar că acel filtru trebuie înlocuit după o anumită perioadă. Mă refer la posibilitatea recirculării aerului din cameră fără a-l mai evacua.

Hansa OTS-625 IH e un aparat destul de accesibil motiv pentru care nu aveți nici un motiv să nu-l alegeți. Bineînțeles, e mult mai performantă o variantă mult mai scumpă sau poate sunt oferite funcții suplimentare. Pot fi numeroase poze sau prezentări video cu variante similare sau chiar cu modelul mai sus.

Te-ar mai putea interesa