Hansa OTS615IH, hotă telescopică pe inox

Cele mai multe hote incorporabile sunt telescopice deoarece tot mai mulți utilizatori vor aparate compacte și care să arate bine. Hansa OTS615IH e un astfel de model și care necesită un corp de mobilier suspendat mai diferit. Partea care vine incorporată necesită o suprafață orizontală de prindere, dar cred că știți asta pentru că sunt numeroase tutoriale și desene tehnice cu acest tip de hotă. Alegerea hotei potrivite se face în funcție de necesități și restul aparatelor din bucătărie.

Filtrele din aluminiu sunt poziționate atât în partea fixă cât și în partea extensibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de absorbție maximă e de 254 mc/h și e de ajuns dacă nu folosiți mai mult de 2 arzătoare în același timp. Bineînțeles poate fi folosită și pentru a recicla aerul din încăpere. Chiar dacă are un singur motor, își face treaba destul de bine. Lămpile sunt ceva mai puternice decât la multe alte hote, motiv pentru care plita va fi destul de vizibilă.

Sunt destul de multe hote cu design similar și lățime de 60 cm, doar că unele caracteristici tehnice pot fi diferite. Hotele decorative arată mult mai diferit, e nevoie de un perete liber fără mobilier și e mai dificil să mascați burlanul dacă ieșirea nu e pe același perete.

Păreri pro și contra

Filtrele pentru grăsimi sunt destul de eficiente (clasa D) și pot fi spălate ușor ori de câte ori e nevoie. Acestea se demontează ceva mai ușor decât la hotele clasice care aveau filtre din pâslă. Designul e pe inox și ușor rotunjit, iar panoul de control e destul de ușor de accesat dacă extindeți partea mobilă. E vorba de butoane care pot fi acționate mecanic și sunt pe o culoare diferită față de cea a hotei.

Spre deosebire de o hotă clasică aceasta e mai puțin vizibilă pentru că se incorporează. Hansa OTS615IH e alegerea corectă în acest buget și nu o spun doar eu, ci și posesorii. La aceasta se poate poate pune un filtru de carbon, astfel că nu mai trebuie un burlan de evacuare a mirosului.

Te-ar mai putea interesa