Hansa OTC6211IH, hota incorporabilă de 60 cm

Hota incorporabilă Hansa OTC6211IH poate fi pusă într-o bucătărie modernă și face față chiar și dacă e ceva mai spațioasă camera. În general, hota se alege în funcție de dimensiunile camerei, însă poate că nu veți folosi toate arzătoarele și poate că aveți un geam în apropiere care îl puteți deschide. Mie îmi plac hotele performante deoarece sunt mai puțin zgomotoase deoarece folosesc treapta a 2-a. Designul e unul plăcut și se potrivește perfect cu alte aparate moderne pe inox/negru. Panoul de control poate fi accesat doar dacă trageți spre voi partea telescopică.

E vorba de o hotă accesibilă care poate fi achiziționată împreună cu un aragaz cu un pachet de incorporabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

E evident că are un design incorporabil cu o parte telescopică. Astfel aparatul are două filtre și suprafața de absorbție poate fi extinsă. E dotat cu un singur motor care e eficient – capacitate de absorbție maximă e de 198 mc/h (poate fi atinsă în treapta cea mai mare).

Pentru evacuarea mirosului și aburului e nevoie de un burlan de 120 mm, dar există și hote pentru cei care nu pot pune un burlan. Mă refer la cele cu filtru din carbon, adică filtrează aerul prin recirculare. Modelul de sus nu e un astfel de model și nici nu putea fi în acest buget.

Păreri pro și contra

Chiar și o hotă accesibilă poate arăta foarte bine, însă doar panul frontal e pe inox. Panoul de control mecanic e unul destul de ușor de folosit, iar iluminarea devine utilă chiar dacă hota nu e pornită. Nu orice hotă incorporabilă oferă această funcție și plita e destul de iluminată chiar dacă lampa e halogen.

Hansa OTC6211IH e un aparat ieftin care poate fi de folos de oricine deoarece nu e cu mult mai diferită decât alte modele. Arată mult mai bine decât un model clasic, adică care nu se incorporează deoarece se vede doar partea de jos după instalare. O puteți alege chiar și dacă aveți un aragaz cu lățime de 50 cm, pentru că mai toate hotele sunt de 60 cm.

Lasă un comentariu