Hansa OTC611IH, hotă incorporabilă cu o singură lampă

Hota telescopică Hansa OTC611IH e una incorporabilă și are un design destul de simplu care-mi amintește puțin de variantele clasice. E un model popular pentru că în acest preț oferă caracteristici tehnice satisfăcătoare și designul e pe placul multor. Nu cred că există vreun utilizator care să nu-i placă argintiul. Aceasta e o culoare modernă și deci e vorba de un aparat nou cu design modern, care se poate asorta cu multe alte aparate. De exemplu, se potrivește alături de o plită pe gaz sau chiar una electrică facă aveți un cuptor argintiu.

Bugetul nu trebuie să fie atât de mare dacă nu vă interesează cele mai avansate modele din segment. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Se poate observa ușor că e vorba de un model telescopic deoarece partea superioară poate fi glisată. La alte branduri, doar partea de jos poate fi extinsă pentru a obține cea mai bună suprafață de absorbție. Consumul anual de energie e foarte mic – 59 kW, iar clasa de eficiență D e irelevantă. Poate doar la un model cu capacitate mai mare de absorbție veți ține cont de consum.

Are un singur motor care are o capacitate maximă de 198 mc/h și una minimă de 147 mc/h. Bineînțeles, are doar 2 trepte de putere și cu cea inferioară puteți economisi energie, dacă e cazul. Lampa sa de 28W nu e prea eficeintă deoarece are o clasă de iluminată G. La aceasta aveți nevoie de un burlan clasic – 120 mm.

Păreri pro și contra

O recomand celor care vor ceva ieftin și performant, dar nu ar opta pentru un brand recent apărut pe acest segment. Arată destul de bine în orice bucătărie și instalarea nu va fi o problemă, deoarece se poate pune în locul vechiului model. Cam toate modelele de pe piață au o lățime de 60 cm, doar cele decorative sunt mai mari.

Hansa OTC611IH se potrivește alături de oricare alte aparate pe argintiu sau negru, dar există și hote telescopice negre. Nu prea optați pentru aparate de culoare închisă pentru că veți reduce din lumina din bucătărie, dar arată foarte bine în contrast cu alb.

Lasă un comentariu