Hansa OKP931GH

Hansa OKP931GH e un model care vine ca o alternativă la Hansa OKP631GH și e ceva mai scump deoarece are niște caracteristici superioare. Astfel, la un preţ bun Vezi prețul special de azi » primești un aparat cu un singur motor, dar care are o putere de absorbție de 548 metrii cubi la oră, care arată foarte bine și care poate fi controlată ușor grație panoului mecanic.

Aspect

Se poate vedea foarte clar din imaginea alăturată de ce modelului de față i se zice hotă decorativă – pentru că arată foarte bine. E de culoare inox și poate că vedeți din poză că are un burlan cam mare. Asta e așa pentru că acesta are un diametru de 150 mm. Se poate vedea foarte clar că e o hotă turn, iar pentru a o instala în condiții optime aveți nevoie de o bucătărie care să fie ceva mai înaltă.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Vine cu un singur motor, dar are două lămpi de iluminare așa încât atunci când e întuneric să puteți vedea bine ceea ce gătiți. Motorul e unul de 548 mc/h, după cum ziceam anterior, iar puterea e de 180W… lămpile având 25W. În ciuda faptului că e un model foarte puternic, nivelul de zgomot e unul în limitele decenței de 60db. E mai puțin decât la un aspirator și similar unei mașini de spălat când e în procesul de centrifugare.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția minimă e de 2 ani cu posibilitatea de a o mări la mai mult pe bani puțini; designul e unul plăcut deoarece hota e realizată din sticlă cu inox; dimensiunile nu sunt exagerate, dar fiind model turn are o înălțime de 90 centimetri care e puțin peste medie.
Contra: poate că era bine dacă avea două motoare.

Concluzie

Pentru o bucătărie care să arate mai mult decât bine vă recomand un astfel de model de top. Nu trebuie să vă deranjeze că are doar un motor deoarece mai nou așa se fac hotele poate pe motiv de economie de curent și materiale. Utilizarea sa nu e deloc complicată, iar în acest sens o să vă ajute panoul controlat mecanic.

Te-ar mai putea interesa