Hansa OKP662TH

Hansa OKP662TH e un model care nu doar arată bine, ci e și performant. Iar, dacă sunteți în căutarea a unei soluții decorative (care să arate bine) și să absoarbă aburelele+mirosul eficient atunci cred că hota decorativă de față e una foarte bună. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are o putere de absorbție de 660 metri cubi la oră, în ciuda faptului că are doar un motor.

Aspect

E un model de tip turn care are o culoare gri-inox. Înainte de a cumpăra hta trebuie să vă asigurați că aveți spațiul necesar deoarece aparatul are o înălțime de 50 centimetri și o lungime de 90. Normal că vine cu un panoul de comandă modern care e poziționat așa încât să fie ușor accesibil, iar butoanele sunt unele de tip soft touch.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul acesta e unul cu o putere de 230W care se referă la consumul de curent maxim. Vine doar cu un motor și două lămpi de 20W fiecare care vă asigură vizibilitatea a ceea ce gătiți atunci când e întuneric. Beneficiind de puterea menționată mai sus aparatul poate absorbi eficient aburele și mirosul de mâncare, chiar dacă are doar un motor.
Materialele din care e realizat sunt foarte calitative, iar filtrul e și el unul rezistent fiind din aluminiu. Acest lucru contribuie la fiabilitate într-o măsură mai mare decât contribuie garanția.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e prea mare; vine cu tradiționala garanție de 2 ani; vine de la un brand renumit pentru aparatele sale electrocasnice; dimensiunile nu sunt prea mari fiind tipice pentru o hotă turn; aspectul e unul de nota 10 și aici nu e nicio exagerare deoarece până și panoul de unde poate fi comandat e unul foarte aspectuos.
Contra: puterea vine cu un preț – zgomotul. Are un nivel de zgomot de 60 dB care e cu vreo 10 dB mai mare decât la alte modele, dar tot e mult mai silențioasă decât un aspirator.

Concluzie

Hota aceasta nu e pentru o bucătărie tipică, ci pentru una care vrea să fie modernă sau chiar pentru un mic restaurant care vrea să ofere un aer de profesionalism. Cu o bucătărie amenajată ca la carte și angajații vor veni la lucru cu plăcere și mai mult ca sigur că-și vor da silința să facă mâncăruri cât mai gustoase pentru clienții restaurantului.

Te-ar mai putea interesa