Hansa OKP631ZH, hota decorativă

Hansa OKP631ZH e un model nou de hotă de la Hansa și principalele sale atuuri ar fi prețul mic, aspectul de nota 10 (fiind un model decorativ) și puterea mare de absorbție. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » în condițiile în care are un motor puternic de 140W, două lămpi de 20W fiecare și niște dimensiuni normale care vor face ca integrarea sa în bucătărie să se facă excelent.

Poze

Din imaginea de alături puteți observa că modelul de față e unul de culoare inox și că e o hotă de tip turn. Panoul de control e unul mecanic, având butoanele amplasate frontal la mijloc așa încât să poată fi accesate foarte ușor. Nu o să trebuiască să dați cu ciocanul în butoane deoarece sunt unele de tip soft touch.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul de față e unul foarte bun chiar dacă are un singur motor și asta deoarece acest motor e unul de 140W care beneficiază de o putere de absorbție de 500 metri cubi la oră. Filtrul e unul foarte rezistent fiind unul din aluminiu, iar din această cauză întreținerea e una foarte simplă, adică fără bătăi de cap/

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; vine de la un brand de încredere; prețul e unul deloc mare; puterea e un foarte bună și din această cauză aparatul o să absoarbă tot mirosul și aburele așa încât să nu ajungă în casă; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mi mult, adică la 3 sau 4 ani… în funcție de posibilități.
Contra: are undeva la 60 dB, ceea ce e cu 10 dB mai mult decât la alte modele similare.. (Faptul că are doar un motor nu o să vă încurce în vreun fel deoarece e unul suficient de puternic.)

Concluzie

Hota e un aparat electrocasnic indispensabil acasă sau într-un restaurant, dar e foarte greu să găsești un model care să arate bine. Cu modelul de față ai o hotă de ultimă generație care și arată foarte bine. Instalarea sa nu e deloc complicată, însă trebuie avut grijă ca bucătăria dvs. să nu fie prea mică deoarece turnul are o înălțime de undeva la 50 de centimetri.

Te-ar mai putea interesa