Hansa OKP631TH, hota decorativă

Hansa OKP631TH e un model de hotă decorativ care se va integra foarte bine în bucătăria ta. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » se poate spune că nu costă deloc mult, iar principalele sale atuuri ar fi aspectul, materialele calitative din care e făcut, puterea mare de absorbție și controlul simplist.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă aparatul, fiind un model de culoare inox. Puteți observa că e un model turn care va arăta foarte bine în bucătăria dvs., fie că e vorba despre bucătăria unui restaurant sau cea de acasă.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Acest model OKP631TH vine doar cu un motor, dar asta nu înseamnă că e un electrocasnic slab deoarece are o putere de 220W, în condițiile în care puterea de absorbție e de 660 metri cubi la oră. Normal că viteza de absorbție poate fi controlată de la panoul de comandă care e unul mecanic și datorită acestui fapt nu o să vă încurcați la folosirea sa. Chiar dacă panoul de comandă nu e unul electronic, butoanele sunt de tip soft touch – moi la atingere.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul formidabil; vine la pachet cu două lămpi de iluminare, fiecare având o putere de 20W; filtrul e unul de calitate, fiind realizat din materiale calitative cum ar fi aluminiu; burlanul de evacuare are un diametru mare de 150 mm (15 centimetri); vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică la 3 sau 4 ani.
Contra: nu are decât un motor; înălțimea e de 68 centimetri, dar până la urmă e o hotă de tip turn.

Concluzie

Pentru un restaurant sau chiar acasă, această hotă ar fi ideală. Nu doar arată excelent, ci se comportă la fel de bine când vine vorba despre absorbția mirosului de mâncare și a aburelui. E metoda perfectă pentru ca întreaga casă să nu miroasă a mâncare, iar pereții nu vor fi afectați negativ de aburi.
Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece e un electrocasnic simplu, iar chiar și cel mai nepriceput bucătar nu va avea probleme în a utiliza aparatul.

Lasă un comentariu