Hansa OKP631GH

Hansa OKP631GH e o hotă cu un aspect special și din această cauză are un preţ bun Vezi prețul special de azi » ceva mai mare decât al altor modele. Principalele sale atuuri ar fi nivelul mic de zgomot puterea mare de absorbție și fiabilitatea ridicată. Eu aș recomanda-o pentru o bucătărie spațioasă deoarece e un model turn și pentru a o putea monta ai nevoie de ceva mai mult spațiu.

Aspect

Cred că din imaginea de alături se poate vedea foarte bine că e vorba despre un model care arată bine. E realizat din materiale calitative, mai exact inox și sticlă, iar acest lucru ne spune de ce i se zece hotă decorativă. Butoanele pentru controlul aparatului sunt situate frontal, iar despre control ar trebuie spus că e unul mecanic.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Vine doar cu un motor, însă asta nu înseamnă că Hansa OKP631GH e slab deoarece motorul are o putere de 180W care se traduce într-o putere de absorbție de 660 metri cubi la oră. După cum ziceam mai sus, aparatul e controlat de la un panou mecanic, iar asta e bine deoarece așa nu o să se strice cum ar fi fost cazul unui model cu comandă electronică. Butoanele pot fi acționate ușor deoarece sunt de tip soft touch, în ciuda faptului că vorbim de un o comandă mecanică.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul de achiziție nu e cu mult mai mare decât al modelelor normale; motorul e unul puternic care face posibilă o mare putere de absorbție; vine cu două lămpi de iluminare care facilitează o mai bună vizibilitatea ceea ce gătiți atunci când e întuneric; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult în funcție de posibilități financiare.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vreți o hotă care să arate a hotă și să funcționeze ireproșabil atunci acest model ar fi recomandarea mea. Despre cât de bine arată se poate vedea din poza de sus, iar performanțele pot fi studiate pe baza specificațiilor care le-am furnizat eu cât și magazinele online care comercializează acest model.

Te-ar mai putea interesa