Hansa OKP622MH, hotă decorativă

Această hotă Hansa OKP622MH e una decorativă care vă poate scuti de câteva bătăi de cap atunci când vreți să o instalați. Spun asta deoarece se instalează mai ușor, mai precis, se instalează direct pe perete și nu trebuie incorporată în corpul suspendat. Deci nu e nevoie nici de un mobilier special și puteți spun adio corpurilor suspendate în plus. Va da un plus de eleganță bucătăriei deoarece e pe culoarea inox și are un design plăcut. CHiar dacă nu e la fel de lată ca și alte hote, își face bine treaba deoarece are o putere de absorbție bună. Se asortează perfect alăuti de un cuptor incoporabil sau un aragaz care e tot pe culoarea inox. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu aveți nevoie de un spațiu mare pe perete pentru instalare deoarece are o lățime de 60 cm. Cu o astfel de hotă, puteți avea o evacuare chiar și în tavan (dacă camera nu e prea înaltă sau undeva mai sus).

Așa arată
Așa arată

E o hotă de tip turn, însă spre deosebire de altele, e mai rotunjită. Eu prefer cele mai pătrățoase (cu sticlă dacă se poate) deoarece au un aspect mai modern și oferă o suprafață de absorbție mare. Și așa, acesta are trei nivele de absorbție iar puterea maximă de absorbție e de 500 mc/h. Deci puterea sa e una generoasă – 230 W (diferă în funcție de nivelul ales). Controlul ei e unul mecanic ca la majoritatea hotelor și e pozițional la mijloc unde e și la îndemână.

Cele două lămpi care pot fi observate și din poza de sus, au o putere de iluminare de 35 W fiecare. Bineînțeles, treapta aleasă influențează și nivelul de zgomot. Nivelul maxim de zgomot e de 60 dB care e cel obișnuit pentru hote.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are filtru din aluminiu (curățare ușoară, durabilitate îndelungată și destul de eficient), are o putere de absorbție mare, lămpile iluminează perfect plita, fiabilitate crescută și aspect elegant.

Minusuri: nu prea am la un așa preț.

Concluzie

Acest Hansa OKP622MH e o hotă modernă și accesibilă care cu siguranță v-o doriți în bucătărie deoarece aduce un plus de eleganță, performanță și eficiență. Alternative sunt destule la aceasta și dacă nu vă doriți una decorativă ci una incorporabilă, aveți destule modele din care puteți alege și vă recomand una cu două filtre.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Hansa OKP622MH, hotă decorativă”

  1. Asa este in mare parte ce spune autorul doar ca motorul este de 180W(poate e un lucru bun) si merge si pe recirculare numai ca nu este prevazuta cu filtre de carbune activ,ele cumparindu-se ulterior,cei de la emag nu le comercializeaza si nici nu-ti dau informatii referitoare la aceasta problema.Instalarea e facila ,becuri 20W halogen(GU10),aspiratia de la prima vedere cred ca este suficienta.

  2. PS. Daca aflati cumva ce tip de filtre de carbon au v-as fi recunoscator sa-mi trimite-ti si mie pe email denumirea.

Comentariile sunt închise.