Hansa OKC6111ZH, hotă incorporabilă decorativă ieftină

Hota incorporabilă Hansa OKC6111ZH e una decorativă datorită formei și nu veți avea probleme la instalare deoarece partea pătrată e reglabilă. Acea parte pătrată maschează burlanul și ieșirea poate fi chiar undeva mai sus dacă vă convine. Partea de jos are o formă precum un șemineu dar nu e cu mult mai înaltă decât la o hotă clasică – 165 mm. Nu sunt multe hote elegante și performante în acest buget, iar puterea maximă a acestui model sugerează că va fi pusă într-o bucătărie nu foarte mare.

Panoul de control e diferit la acesta față de cele telescopice ori clasice și e poziționat în partea de jos frontală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un consum anual de numai 75,4 kWh dar e irelevant dacă nu o folosiți zilnic. Instalarea ei e destul de ușoară pentru că nu depinde de mobilier, ci aveți nevoie de un perete liber care are o lățime de cel puțin 60 cm (cât are hota).

Iluminarea e decentă dacă nu vreți o lumină prea puternică sau de culoarea labă, cum e la LED-uri. Becul poate fi înlocuit cu altul dacă nu vă place cât de tare luminează. În acest buget nu ne putem aștepta la clase de eficiență foarte bune, dar sunt de ajuns pentru un aparat care nu va fi solicitat foarte mult (poate mai aerisiți camera deschizând un geam).

Păreri pro și contra

Lampa hotei e poziționată în față pentru a ilumina mai bine panoul de control al plitei, dar și zonele de gătit. Chiar dacă arată diferit, se folosește de același burlan de 120 mm ca la oricare alt model. Designul e atrăgător datorită finisajului cromat din partea frontală dar și datorită suprafețelor pe inox. Chiar dacă are un singur motor, își face destul de bine treaba .

Hansa OKC6111ZH e oferit de un producător cu mulți ani de experiență, iar dacă vă permite bugetul puteți lua în calcul o hotă mai puternică (capacitate de absorbție mai mare) pentru a o folosi la o treaptă mai mică. Astfel, nivelul de zgomot scade deoarece doar în treapta a treia e mai zgomotoasă.

Te-ar mai putea interesa