Hansa Integra BOES69475, cuptor incorporabil cu butoane push-pull iluminate

Cuptorul incorporabil Hansa Integra BOES69475 e unul din segmentul de top dar care nu costă mult. Arată bine și consider că se potrivește doar alături de plite cu sticlă neagră neagră. Aș alege doar un cuptor multifuncțional pentru că mai multe moduri de încălzire oferă mai multe posibilități de gătire și puteți prepara aproape orice. E vorba de un brand destul de bun care oferă doar soluții competitive și fiabile care ar trebuie să le luați în calcul. Nu cred că ar trebui să căutați pachete promo pentru că sunt foarte puține și poate că nu vă place plita inclusă.

Panoul de control e destul de simplu de curățat și nu e prea încărcat pentru că are acele butoane retractabile sau de tip push-pull. Adică ele pot fi ascunse prin apăsare și scoase în afară tot prin apăsare, însă spre deosebire de alte cuptoare la acesta avem iluminare în jurul lor pentru a deveni mai vizibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul cuptorului e irelevant și am mai zis-o de multe ori. Totuși, un cuptor care poate găti simultan două preparate trebuie să fie mare și să aibă un sistem de încălzire bine pus la punct.

Acesta se poate lăuda cu o eficiență energetică A, control touch în zona timerului, 10 funcții interesante și un interior bine echipat. E foarte important ca să aveți convecție aer fierbinte pentru a putea găti anumite preparate.

Păreri pro și contra

E vorba de un cuptor puternic de maxim 3.1 kW, dar și grill-ul e foarte important pentru anumite rețete – 2 kW. Ar trebuie să alegeți pe acesta deoarece are ghidaje telescopice cu funcție oprire (scoteți tăvile mult mai ușor), ușă rece de tip CoolDoor 3 (trei straturi), butoane iluminate pentru a fi vizibile în orice condiții, finisaj antiamprentă, autocurățare catalitică, ventilator pentru distribuire uniformă a aerului cald, ușă cu închidere amortizată, sunt incluse tăvi anti-aderente și aveți 10 moduri de încălzire.

Hansa BOES69475 e la fel de mare ca restul, motiv pentru care corpurile pentru incorporare sunt la fel. Interiorul cuptorului se curăță ușor pentru că are inserții catalitică care absorb grăsimea, dar și un email ușor de curățat.

Te-ar mai putea interesa