Hansa Integra BOEI60475, pachet cuptor și plită

Cuptorul Hansa Integra BOEI60475 poate fi ales împreună cu o plită pe gaz destul de elegantă și care are grătare din fontă. Acestea oferă o stabilitate bună vaselor de dimensiuni variabile și sunt ceva mai rezistente decât cele din oțel, plus că nu ruginesc. Ecranul digital din mijlocul panoului de control e timerul acestui aparat și poate fi setat în funcție de preparatul care poate l-ați mai gătit anterior. Astfel veți evita arderea sau uscarea preparatului, nici nu veți mai petrece atât e mult timp în bucătărie și puteți viziona în liniște știrile ori o emisiune.

Butoanele sunt bine evidențiate datorită luminii roșii și pot fi apăsate pentru a fi ascunse, astfel copii nu vor umbla la ele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hansa Integra BOEI60475

În manual veți observa că acest cuptor, dar și altele, poate fi pus în acel corp dedicat sau unul ceva mai sus (peste blat). Această alegere depinde de bucătărie care o aveți sau care v-o doriți. Un cuptor montat sus e mai ușor de folosit și tăvile pot fi scoate foarte ușor. Clasa de eficiență energetică la acest model e una foarte bună și o veți vede la multe altele – A.

Păreri pro și contra

Aparatele acestui brand sunt destul de fiabile și chiar le recomand, iar dotările sunt pe măsura prețului. Are un design modern și minimalist care îl veți aprecia imediat după instalare, dar sunt și alternative cu design puțin diferit de la acest brand dacă nu sunteți 100% sigur de acesta. Față e alte modele acesta are și rotisor pentru a încerca și alte tipuri de preparate din carne. Puterea cuptorului e mult mai mare decât în alte cazuri – 3.1 kW, iar această valoarea variază în funcție de programul ales. Aveți funcția de autocurățare catalitică și nu cred că are mare importanță care este, ci e de ajuns că există una care ajută la curățarea mai bună pereților cuptorului.

Hansa BOEI60475 poate fi ales alături de acea plită pe gaz, dar puteți considera și una electrică dacă nu vreți să aveți de-a face cu alimentarea cu gaz. E mai comod să aveți aparate complet electrice și să le conectați doar la priză.

Te-ar mai putea interesa