Hansa Integra BHKS63138B, plită incorporabilă cu arzător mare Wok

Plita incorporabilă Hansa Integra BHKS63138B e una dintre multele modele pe negru doar că aceasta e mai accesibilă pentru că nu are suprafață lucioasă din sticlă neagră. Doar după cum arată puteți vedea că are alimentare pe gaz și dotările standard sunt prezente. Mă refer la aprinderea integrată și la supapele cu siguranță care oferă un plus de comoditate și siguranță. Foarte puține aragazuri oferă aprindere electrică integrată, majoritatea au aprindere la buton, adică trebuie să folosiți ambele mâini (e prezent un buton dedicat aprinderii).

Din prezentarea de la final sau din poza pusă jos se vede foarte bine cum arată aceasta. Cu siguranță, arată mult mai bine decât în pozele de prezentare care le găsiți pe multe site-uri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O plită pe gaz oferă un randament mai mare, adică veți ajunge mai repede la rezultatul dorit și mâncarea are un gust mai bun. Bineînțeles, puteți găti în stil asiatic dacă sunteți pasionați de acel stil de gătit. Arzătoarele sunt de dimensiuni variabile, dar cele normale sunt în partea din spate pentru că și așa nu le veți folosi pe ambele simultan. Totuși, poate doriți să mutați vasul cu mâncare de pe un arzător pe altul și în acest caz nici nu mai trebuie să-l ridicați. Acesta e și principalul motiv pentru care nu aș alege o plită u sticlă, deoarece au grătar mici și trebuie să ridici de fiecare dată oala cu mâncare când e gata.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine pe un blat alături de alte aparate pe negru și puteți opta pentru același brand. E foarte important să optați pentru un brand renumit, iar în acest caz e vorba de unul german. Puterea totală instalată e generoasă în acest caz și se datorează în mare parte arzătorului mare care are un inel de ardere suplimentar.

Hansa BHKS63138B e una dintre multele plite care le găsiți pe piață și pot spune că nu are mare concurență. Se poate observa câtă atenție la detalii a fost oferită și au fost folosite doar materiale de bună calitate. Bineînțeles, nu e vorba de o plită premium dar depinde ce vă place mai mult, poate că nici nu vă doriți ceva mai scump.

Te-ar mai putea interesa