Hansa Integra BHKS63038B, plită neagră cu grătare rezistente

Plita incorporabilă Hansa Integra BHKS63038B e un model foarte elegant care e disponibil pe negru și se poate vedea că nu e vorba de o combinație de culori. Aparatele arată mai bine atunci când sunt pe o singură culoare, dar mai multe nuanțe. Sunt disponibile plite pe numeroase culori dar cele în stil clasic și modern sunt pe placul tuturor. Nu-mi place cele în stil rustic deoarece e greu să le găsești „pereche” și sunt puțin mai scumpe. Majoritatea ne dorim o bucătărie mai modernă, motiv pentru care și aparatele trebuie să fie conforme.

Din poza de prezentare se vede destul de bine grilajele sale care sunt destul de solide și permit mutarea mai ușoară a vaselor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar plitele pe gaz pot avea grătar și butoane clasice, cele electrice au tehnologii mai avansate, dar prețul nu e mult diferit. Panoul de control e vizibil la această și finisajul butoanelor chiar e plăcut. Dacă ar fi fost pe altă culoare, cum am văzut la alte plite, nu cred că ar fi arătat prea bine.

Combinația plită și cuptor nu e mai scumpă decât un aragaz clasic pentru că îl comparați cu unul mixt, iar funcționalitatea trebuie să fie similară. Chiar și siguranța e foarte importantă la orice aparat cu gaz, dar a devenit în ultimii ani o dotare standard. Plitele pe gaz nu au foarte mule funcții de gătit cum e în cazul plitelor electrice.

Păreri pro și contra

Aceasta poate fi pusă pe un blat mai mare deoarece e o plită cu patru arzătoare, motiv pentru care lățimea ei e de 60 cm. Instalarea e foarte ușoară dacă alimentarea e în apropiere. E dotată cu arzătoare destul de puternice și randamentul ridicat se datorează în mare parte tipului de alimentare (gaz). Cuptorul potrivit pentru așa o plită e unul multifuncțional, că doar nu costă așa de mult.

Hansa BHKS63038B e diferită față de plita unui aragaz deoarece are aprindere electrică la o singură mână, adică nu e un buton dedicat. E mult mai simplu așa și nu mai trebuie o brichetă pentru aprindere.

Te-ar mai putea interesa