Hansa Integra BHIW68308, plită albă ieftină cu inducție

Plita incorporabilă Hansa Integra BHIW68308 e una dintre modele pe alb cu putere de încălzire mare, chiar peste una cu gaz. Nu e precum o plită normală deoarece nu are arzător mic, dar și așa nu sunt pierderi deoarece doar vasele să încălzesc (nu și suprafața plitei). Sunt prezente două arzătoare mari și două arzătoare normale, în total plita are 6400 W, iar puterea ei poate fi setată cu ușurință datorită panoului de control touch.

Acest brand oferă numeroase plite electrice pe alb și nu numai, dar cele cu inducție sunt cele care ne interesează. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că zonele de gătit și butoanele nu sunt chiar atât de vizibile, deoarece e negru pe alb, dar cred că o să placă aceasta pe un blat alb. Diferența e mare între o plită electrică simplă și una cu inducție, veți vedea după ce o folosiți că timpul de preparare scade semnificativ. Panoul de control poate fi blocat că doar are butonul acela cu cheie, foarte util dacă nu vreți ca cei mici să umble pe la ea.

Chiar dacă plita are o lățime de 60 cm, la instalare țineți cont de dimensiunile nișei pentru a nu decupa mai mult din blat. Acestea sunt menționa în documentația inclusă.

Păreri pro și contra

Motivele pentru care ar trebuie să optați pentru aceasta sunt date de tehnologia de încălzire – inducție. Pentru cei care nu știu ele sunt destul de multe: randament mai mare (timp de fierbere mai mic), putere totală instalată mai mare, suprafața plitei e tot timpul rece (doar vasele se încălzesc). Sunt și câteva dezavantaje dar care nu cred că v-ar deranja: pot fi folosite doar vase feromagnetice, preț de achiziție ceva mai mare. Aceasta prezintă chiar și temporizator care devine foarte util atunci când știți exact timpul de gătire pentru un anumit preparat.

Hansa BHIW68308 e disponibilă pe o culoare destul de atractivă și din poza de prezentare e menționat faptul că toate arzătoarele au funcție Booster – funcție care ridică semnificativ puterea de încălzire pentru a găti mai rapid un anumit preparat.

Te-ar mai putea interesa