Hansa Integra BHGW63050, plită incorporabilă albă pe gaz

Plita albă Hansa Integra BHGW63050 e una incorporabilă deci trebuie tăiată o secțiune din blat pentru instalare și nu ca cele clasice. Suprafața ei permite poziționarea de vase de diverse dimensiuni, pe când multe aragazuri sunt cu o lățime și adâncime de numai 50 cm. Distanța mai mare dintre arzătoare e foarte important când folosiți o oală mare și se poate curăța mai ușor plita. Chiar și grilajele sunt divizate pentru a fi îndepărtate pe rând și un singur grilaj ar fi fost prea greu.

Majoritatea plitelor sunt argintii, dar și cele pe alb sunt căutate pentru că nu puteți alege alta dacă hota e tot albă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele pe gaz arată diferit de cele electrice și e destul de evident faptul acesta. La cea de sus aveți două grilaje care împreună ajung până în marginea plitei, pentru ca voi să puteți pune orice vas și să-l mutați cum doriți. Acestea sunt emailate pentru a rezista în timp și se curăță ușor dacă scăpați ceva pe ele.

În față sunt arzătorul mare și cel mic, iar în spate sunt cele două normal de 1.8 kW. Cele mai des folosite sunt cele din față dar dispunerea arzătoarelor poate diferi la alte plite, adică pot fi așezate și în cruce, astfel arzătorul mic e mai aproape de voi și parcă distanța dintre arzătoare e chiar mai mare.

Păreri pro și contra

Puterea plitei e de 7.4 kW care e mult peste cea a plitelor electrice și cred că un astfel de randament se va reflecta în gustul mâncării. Chiar dacă panoul e poziționat în partea din față, e așezat mai pe lateral unde poate fi acționat ușor cu mâna dreaptă. Arzătoarele se pornesc foarte ușor prin apăsarea și rotirea butonului dorit. E atât de ușor pentru aprinderea e integrată și nu mai necesită să aprindeți o brichetă sau apăsarea unui buton suplimentar.

Hansa BHGW63050 poate pregăti destul de rapid orice preparat, dar îmi plac și cele cu arzător Wok deoarece încălzesc uniform orice tigaie sau oală (are un inel de ardere și la interior).

Te-ar mai putea interesa