Hansa Integra BHGS63050, plită incorporabilă neagră gaz

Plita incorporabilă Hansa Integra BHGS63050 e una dintre cele mai elegante și accesibile modele de la acest brand. Chiar arată bine pe negru și se asortează perfect cu un cuptor pe aceeași culoare. Pot spune că aceasta e alternativa perfectă la o plită cu sticlă neagră doar că suprafața ei nu e atât de lucioasă. Am văzut plite similare și pe alte culori (alb, inox) dar poate că nu vă interesează o altă culoare. Puteți ajunge la concluzia că e o plită pe gaz doar după cum arată, pentru că plitele electrice nu au grilaj și nici butoane fizice.

Plita arată mul mai bine în realitate decât în pozele de prezentare și se poate vedea în clipul final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Majoritatea modelelor de pe piață au 4 arzătoare dar pot fi variante care au o lățime pe jumătate. Alimentarea pe gaz oferă un randament ceva mai mare dar și un cost de utilizare redus. Sunt și plite electrice care sunt destul de performante, doar că prețul poate fi de 2-3 ori mai mare.

Nu trebuie să vă gândiți la o plită electrică deoarece puterea totală instalată de pe acesta e destul de mare. Dacă o să se stingă accidental flacăra, alimentarea e întreruptă la timp. Grătarele sunt emailate pentru a le curăța mai ușor, plus că le oferă un strat de protecție (durată de viață mai lungă).

Păreri pro și contra

Plita aceasta poate fi pusă pe orice blat deoarece nu ocupă foarte mult spațiu și dacă vreți să câștigați mai mult spațiu, luați în calcul chiar și o variantă Domino. Acest brand oferă soluții pentru acasă competitive care pot fi achiziționate la prețuri destul de mici. Spre deosebire de un aragaz, la acesta veți găsi aprindere electrică integrată (e necesară doar o singură mână).

Hansa BHGS63050 e un aparat electrocasnic accesibil și bun care poate fi instalat fără probleme, deoarece nu necesită un mobilier special, ci numai loc pentru instalare. Dacă mobilierul de bucătărie nu e prevăzut cu spațiu liber pentru cuptor, puteți lua în considerare un corp suplimentar sau modificați mobilierul actual.

Te-ar mai putea interesa