Hansa Integra BHGI611502, plită incorporabilă cu 4 arzătoare şi aprindere electrică

Hansa Integra BHGI611502 e o plită modernă de tipul incorporabilă cu aprindere electrică integrată în fiecare buton. E realizată din materiale de calitate deoarece e din inox, iar grătarele sunt din fontă.

Modelul de faţă e unul modern disponibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se alimentează pe gaz. Datorită culorii sale se va integra în orice bucătărie, indiferent de culoarea pereţilor ori a mobilei. Nu ştiu dacă se poate vedea din poză, însă acest aparat are şi arzător Wok.


Păreri pro şi contra

Plita Hansa Integra BHGI611502 e una cu patru arzătoare din care unul e Wok. Acest arzător e unul cu putere sporită de 2,8 kW. Arzătorul mic e de 1kW, iar cel mediu de 1,8 kW.
E un aparat modern nu doar prin aspect, ci şi dotări deoarece are aprindere integrată în buton, suporturi stabile pentru vase (din fontă) şi supapă de siguranţă. Supapa opreşte alimentarea cu gaz atunci când flacăra se stinge accidental.
Nişte date tehnice referitoare la dimensiunile sale ar fi 5,2x59x52 îxlxa cm.
Poziţionarea panoului de comandă (format din 4 butoane) e una facilă în partea frontală aşa încât să fie uşor accesibil.
O plită împreună cu un cuptor incorporabil sunt o alegere mai bună decât un aragaz prin prisma aspectului şi funcţionalităţii. Puteţi cumpăra plita şi cuptorul de la două branduri diferite alegând modele cu funcţii care vă interesează mai mult.
E un aparat durabil, acest lucru fiind datorat faptului că e realizat din inox şi că are o garanţie standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult.

Dacă vreţi ceva similar ca aspect şi funcţionalitate, dar fără Wok, atunci vă recomand această plită.
Sunt persoane care vor plite cu Wok deoarece acest tip de arzător e unul care asigură prepararea şi prăjirea uniformă a alimentelor.
Brandul Hansa e unul cu o lungă istorie fiind european. Este foarte popular în ţări vestice precum Germania şi MB.

Te-ar mai putea interesa